Οι Θεραπευτικοί Διαλογισμοί της Ενσυνείδητης Διατροφής για τη Ρύθμιση της Πείνας

Απόλαυσε όλα τα οφέλη της Ενσυνείδητης Διατροφής στην καθημερινότητα σου, με τις δύο πιο σημαντικές καθοδηγούμενες ασκήσεις που θα αλλάξουν εύκολα και γρήγορα την διατροφή σου:

1. Σάρωση Βιολογικής Πείνας: Με αυτό τον καθοδηγούμενο διαλογισμό (διάρκειας μόλις 6 λεπτών) καταφέρνεις να διαχωρίζεις την βιολογική από την συναισθηματική πείνα.Έτσι, τα γεύματα σου οργανώνονται φυσικά και ελέγχεις πολύ καλύτερα την ποσότητα κατανάλωσης φαγητού.

2. Υπέρβαση Συναισθηματικής Πείνας: Με αυτό τον καθοδηγούμενο διαλογισμό (διάρκειας μόλις 8 λεπτών) καταφέρνεις να σπάσεις την αυτόματη συνήθεια: συναίσθημα και κατανάλωση φαγητού. Έτσι, ξεπερνάς το συναισθηματικό φαγητό, αποτελεσματικά και ευχάριστα.

(Τα αρχεία στέλνονται σε μορφή mp3 και είναι συμβατά με όλες τις συσκευές)

Μοναδική Προσφορά 29,90€ Από 40€
1
SHIPPING
Where to ship it?

Η Παραγγελία σου

Προϊόν
Σύνολο
1
Οι Θεραπευτικοί Διαλογισμοί της Ενσυνείδητης Διατροφής (Προσφορά)
Οι Θεραπευτικοί Διαλογισμοί της Ενσυνείδητης Διατροφής (Προσφορά) × 1
29,90 
Υποσύνολο 29,90 
Σύνολο 29,90 

Στοιχεία πελάτη

Πληρωμή

Όλες οι συναλλαγές είναι ασφαλείς και κρυπτογραφημένες. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται. 100% Ασφαλείς Συναλλαγές.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, την άρτια εμπειρία σας στον ιστότοπο και για ό,τι ακόμα περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.

Αγόρασε με Ασφάλεια