Τρως Συναισθηματικά, και αν ναι σε ποιο βαθμό;

Ανακάλυψε το σε μόλις 60 δεύτερα κάνοντας αυτό το Δωρεάν Τεστ

Γεια σου, είμαι ο Γιώργος Περογιαννάκης, Κλινικός Διατροφολόγος-Διαιτολόγος…

Όλοι ανταποκρινόμαστε σε διαφορετικά συναισθήματα με διαφορετικούς τρόπους. Μερικοί τύποι συναισθημάτων οδηγούν τους ανθρώπους να βιώνουν μια έντονη επιθυμία για φαγητό.

Σε αυτό το σύντομο και επιστημονικά έγκυρο τεστ 5 βημάτων θα μάθεις εάν η υπερκατανάλωση φαγητού είναι αποτέλεσμα ενός πιο βαθιά ριζωμένου προβλήματος…

  • Αν και το συναισθηματικό φαγητό έχει γίνει ένα πολύ κοινό πρόβλημα, πολλοί από εμάς δεν συνειδητοποιούμε τον βαθμό στον οποίο τα συναισθήματά μας μπορούν να επηρεάσουν τις διατροφικές μας συνήθειες.
  • Η περιστασιακή υπερφαγία μπορεί να φαίνεται ακίνδυνη, αλλά το συναισθηματικό φαγητό μπορεί να κλιμακωθεί σε κάτι πιο σοβαρό και να είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί.
  • Αν βλέπεις ότι οι δίαιτες που δοκιμάζεις κατά καιρούς αποτυγχάνουν συνεχώς, ίσως, το πρόβλημα του συναισθηματικού φαγητού να είναι πιο έντονο από όσο νόμιζες.

Μάθε τώρα εάν η υπερκατανάλωση φαγητού είναι αποτέλεσμα ενός πιο βαθιά ριζωμένου προβλήματος με αυτό το επιστημονικά έγκυρο τεστ.

Αφού ολοκληρώσεις το Τεστ Συναισθηματικού Φαγητού, θα λάβεις ΔΩΡΕΑΝ μια συνοπτική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις το email σου.

(παίρνει μόνο 60 δεύτερα.)