Για όσους τρώνε για συναισθηματικούς λόγους...

Ανακάλυψε την Ειδικά Σχεδιασμένη Μέθοδο, που φέρνει άμεσα & μόνιμα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους, ακόμα και αν τρως συναισθηματικά!

Όλα αυτά ακολουθώντας 3 Φάσεις σε 14 μέρες, όπως αναλύονται στο ebook.

Απόκτησέ το σήμερα σε τεράστια προσφορά (-88%) Από 39.90€ ΜΟΝΟ 4.90€

Καλωσήρθες 👋

Σήμερα θα σου πω πώς να χάσεις άμεσα & μόνιμα βάρος, αν ταλαιπωρείσαι από το συναισθηματικό φαγητό, ακολουθώντας την ειδικά σχεδιασμένη προσέγγιση που ονομάζεται: “Η Μέθοδος της Φυσικής Απώλειας Βάρους”!

🤗 Πάμε να δούμε μαζί πως θα γίνει αυτό, έτοιμη/ος;

Ο στόχος της Μεθόδου της Φυσικής Απώλειας Βάρους είναι να σου προσφέρει μια εξατομικευμένη και αποτελεσματική καθοδήγηση για να βελτιώσεις την υγεία σου και να φτιάξεις το σώμα που ονειρεύεσαι, μια για πάντα.

Η Μέθοδος της Φυσικής Απώλειας Βάρους σε αφορά άμεσα, αν ισχύει για εσένα ένα ή περισσότερα από τα εξής:

Εάν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, τότε μπορεί να έχεις φτάσει στο σημείο να πιστεύεις ότι δεν μπορείς με τίποτα να φτάσεις στο βάρος που θες και πόσο μάλλον να το διατηρήσεις και θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτή την κατάσταση, σωστά;

Κατανοώ αυτή την πεποίθηση αλλά μπορείς πραγματικά να τα καταφέρεις, αν ακολουθήσεις τη Μέθοδο της Φυσικής Απώλειας Βάρους!

Θα σου πω αναλυτικά γιατί αυτή η Επαναστατική Μέθοδος είναι ειδικά σχεδιασμένη για όσους τρώνε για συναισθηματικούς λόγους και πώς μπορεί να βοηθήσει εσένα.

🙋🏻 Ονομάζομαι Περογιαννάκης Γιώργος, είμαι πιστοποιημένος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Κλινική Διατροφή.

Η Μέθοδος της Φυσικής Απώλειας Βάρους δημιουργήθηκε από ένα κεντρικό πρόβλημα που συναντούσα στην καθημερινή πρακτική.

Το πρόβλημα ήταν ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν για συναισθηματικούς λόγους έπαιρναν πίσω τα κιλά που έχαναν και ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς να ακολουθήσουν οποιαδήποτε δίαιτα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μηνύματα όπως αυτό άρχισαν να μου δείχνουν ότι πολλοί άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στο φαύλο κύκλο της δίαιτας και του συναισθηματικού φαγητού.

Η επιθυμία μου ήταν να βοηθήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους να χάσουν βάρος άμεσα & μόνιμα, ακόμα και αν το συναισθηματικό φαγητό τους εμποδίζει.

Αυτή η επιθυμία με οδήγησε να ασχοληθώ πολύ σοβαρά και να κάνω βαθιά επιστημονική έρευνα, σε κλάδους που δεν αφορούσαν μόνο την διατροφολογία.

📚 Μέσα από αυτή την έρευνα, ανακάλυψα την λύση: 💡

Υπάρχουν 4 Κυρίαρχοι Παράγοντες που σχετίζονται με την Επιτυχημένη Απώλεια Βάρους, όταν ταλαιπωρείσαι από το συναισθηματικό φαγητό.

Ρυθμίζοντας σωστά μόνο αυτούς τους 4 παράγοντες μπορούμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε!

Ο πρώτος παράγοντας σχετίζεται με την ποσότητα φαγητού που καταναλώνουμε. Η κατάλληλη ανταπόκριση στο πόσο χορτάτοι νιώθουμε ήταν πολύ σημαντική για να κατέβει η ζυγαριά. 

Ο δεύτερος παράγοντας σχετίζεται με την διατροφική ποιότητα. Όσο πιο ποιοτική είναι η διατροφή μας γενικότερα, τόσο πιο εύκολο είναι να χάσουμε βάρος.

Όμως, οι επόμενοι δύο παράγοντες δεν είναι τόσο ξεκάθαροι με “γυμνό μάτι”.

Ο τρίτος παράγοντας αφορά ένα πανίσχυρο ψυχολογικό φαινόμενο. Το φαινόμενο του απαγορευμένου καρπού οδηγεί τους ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος αλλά τρώνε συναισθηματικά, σε μια ακαταμάχητη έλξη προς θερμιδικά πυκνά τρόφιμα.

Όσο περισσότερο αυξάνεται αυτή η ψυχολογική στέρηση σε σχέση με το φαγητό, τόσο πιο έντονη είναι η επιθυμία.

Άρα, η μείωση της ψυχολογικής στέρησης σε σχέση με το φαγητό είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για να δουλέψει σωστά η απώλεια βάρους, στους ανθρώπους που τρώνε για συναισθηματικούς λόγους.

Ο τέταρτος παράγοντας σχετίζεται με την διαχείριση της πείνας. Ο αυξημένος φόβος για το αίσθημα της πείνας, στους ανθρώπους που η συναισθηματική κατανάλωση φαγητού είναι έντονη, οδηγεί σε υπερκατανάλωση φαγητού.

Αυτό συμβαίνει γιατί η καταπίεση της πείνας για να χαθεί βάρος, οδηγεί σε διατροφικά ξεσπάσματα αργότερα.

Και όσο περισσότερο πεινάει κάποιος πριν από ένα γεύμα, τόσο πιο μεγάλη ποσότητα φαγητού θα φάει.

Έτσι, η μείωση του φόβου της πείνας και η σωστή διαχείριση της μέσα στη μέρα είναι ο τελευταίος σημαντικός παράγοντας για να υπάρξει άμεση και μόνιμη απώλεια βάρους, στους ανθρώπους που τρώνε για συναισθηματικούς λόγους.

Συγκεντρώνοντας αυτούς τους 4 Παράγοντες πίστεψα ότι είχα μια πραγματικά διαφορετική και αποτελεσματική λύση στα χέρια μου.

Αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα.

🧩 Έπρεπε να φτιάξω κομμάτι-κομμάτι αυτή τη νέα προσέγγιση, και να τη μεταφράσω σε ένα πρακτικό σχέδιο δράσης που δουλεύει 🧩

Τελικά, μετά από πολύ προσπάθεια τα κομμάτια ενώθηκαν, και έτσι δημιουργήθηκε η Μέθοδος της Φυσικής Απώλειας Βάρους, που αποτελείται από 3 Φάσεις.

Αυτές οι 3 Φάσεις μπορούν να εφαρμοστούν σε μόλις 14 μέρες. 

Εφαρμόζοντας αυτή τη Μέθοδο στους ανθρώπους που έτρωγαν συναισθηματικά, τα αποτέλεσμα πραγματικά με εντυπωσίασαν.

Ανεξάρτητα από το πόσα κιλά ήθελαν να χάσουν, η πλειοψηφία των ανθρώπων που ακολούθησαν τη Μέθοδο της Φυσικής Απώλειας Βάρους κατάφεραν, όχι μόνο να χάσουν το βάρος που ήθελαν αλλά και να το διατηρήσουν μακροχρόνια.

Τα νέα για αυτή τη Μέθοδο μεταδόθηκαν πολύ γρήγορα από στόμα σε στόμα, με αποτέλεσμα να έχω κλεισμένα ραντεβού για σχεδόν 1 χρόνο και μια μεγάλη λίστα αναμονής γιατί δεν προλάβαινα να ανταπεξέλθω χρονικά στη ζήτηση που υπήρχε!

Για αυτό το λόγο, αποφάσισα να γράψω το βιβλίο “Η Μέθοδος της Φυσικής Απώλειας Βάρους”. Για να μοιραστώ το πώς ακριβώς δουλεύει αυτή η μέθοδος με όλο και περισσότερο κόσμο και να τον βοηθήσω να νικήσει τη μάχη με τη ζυγαριά.

Και ήδη τα μηνύματα που λαμβάνουμε για το βιβλίο είναι πολύ θετικά και δείχνουν πόσο αποτελεσματική είναι η Μέθοδος της Φυσικής Απώλειας Βάρους στους ανθρώπους που τρώνε για συναισθηματικούς λόγους.

Για να αποκτήσεις και εσύ το ebook “Η Μέθοδος της Φυσικής Απώλειας Βάρους” και να χάσεις βάρος άμεσα & μόνιμα, χωρίς να στερείσαι, πάτησε το κουμπί ακριβώς από κάτω.

Αυτό το βιβλίο διάβασαν όλοι όσοι κατάφεραν να ελέγξουν αποτελεσματικά την διατροφή τους και έτσι νίκησαν τη μάχη με τη ζυγαριά.

Απόκτησέ το σήμερα σε τεράστια προσφορά (-88%) Από 39.90€ ΜΟΝΟ 4.90€

⚠️Αν αποκτήσεις το ebook Η Μέθοδος της Φυσικής Απώλειας Βάρους σήμερα παίρνεις Δωρεάν και τα εξής bonus👇

Bonus #1: Το βιβλίο «Η Μέθοδος της Φυσικής Απώλειας Βάρους» σε ηχητική μορφή (audiobook)

Μήπως είσαι ακουστικός τύπος; Ή δεν είσαι fan του διαβάσματος;

Το audiobook περιέχει όλο το βιβλίο «Η Μέθοδος της Φυσικής Απώλειας Βάρους», ώστε να μπορείς να το ακούσεις στο αυτοκίνητο ή στο λεωφορείο, καθώς γυρνάς από τη δουλειά ή όπου αλλού θες.

Bonus #2: Τον πλήρη οδηγό «Οι 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους» σε ηλεκτρονική μορφή (ebook)

Διαβάζοντας τον πλήρη οδηγό «Οι 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους: Το Πρακτικό Σχέδιο Δράσης για να Χάσεις Βάρος Φυσικά σε 14 Μέρες», θα έχεις στην κατοχή σου το τέλειο πλάνο για να χάσεις τα κιλά που θες, βήμα βήμα. 

Χρειάζεται μόνο 14 ημέρες, για να εφαρμόσεις και τις 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους και ήδη από την 1η εβδομάδα θα αρχίσεις να βλέπεις σημαντικές αλλαγές στο βάρος σου.

Bonus #3: Το Εργαλείο Ημερολόγιο Διατροφικής Αυτοφροντίδας σε εκτυπώσιμη μορφή (pdf)

Το βασικό εργαλείο της νέας μεθοδολογίας είναι το Ημερολόγιο Διατροφικής Αυτοφροντίδας.

Με αυτό το εργαλείο ρυθμίζεις αποτελεσματικά τις ανάγκες σου για φαγητό, ώστε να νιώθεις ότι έχεις σταθερή ενέργεια μέσα στη μέρα σου, χωρίς να υπερκαταναλώνεις φαγητό ή να οδηγείσαι σε ακραίο αίσθημα πείνας.

Bonus#4: Τους Καθοδηγούμενους Διαλογισμούς Ρύθμισης της Πείνας σε ηχητική μορφή (mp3)

Ακούγοντας τους 2 Καθοδηγούμενους Διαλογισμούς Σάρωση Βιολογικής Πείνας και Υπέρβαση Συναισθηματικής Πείνας, θα έχεις στην κατοχή σου δύο πανίσχυρα, εύχρηστα εργαλεία για να ρυθμίσεις εύκολα την όρεξη σου για φαγητό.

Αυτές οι καθοδηγούμενες ασκήσεις σε βοηθούν να επικοινωνήσεις με το σώμα σου και τις ανάγκες του και σε βάζουν σε μια κατάσταση ηρεμίας, όταν υπάρχει μια έντονη τάση για φαγητό, που οφείλεται σε συναισθηματικούς λόγους.

Bonus#5: Το Ευέλικτο Διατροφικό Πλάνο Αυτοφροντίδας σε έντυπη μορφή (pdf)

Το Ευέλικτο Διατροφικό Πλάνο Αυτοφροντίδας, περιέχει γρήγορες, χορταστικές, πεντανόστιμες και πανεύκολες συνταγές απώλειας βάρους για να οργανώσεις την διατροφή σου τέλεια και να ξεφύγεις από τις μονότονες δίαιτες.

Αυτό το Διατροφικό Πλάνο έχει φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχεις απόλυτη ελευθερία και ευελιξία στην διατροφή σου, ενώ περιλαμβάνονται και αναλυτικές οδηγίες για να ξέρεις ακριβώς πώς θα το εφαρμόσεις.

🤩 Τελικά, δεν κερδίζεις μόνο το βιβλίο Η Μέθοδος της Φυσικής Απώλειας Βάρους, αλλά πολλά περισσότερα, όπως το ηχητικό του βιβλίου, τον πλήρη οδηγό: Οι 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους, το εργαλείο: Ημερολόγιο Διατροφικής Αυτοφροντίδας, τους Καθοδηγούμενους Διαλογισμούς Ρύθμισης της Πείνας και το Ευέλικτο Διατροφικό Πλάνο Αυτοφροντίδας! 😮

Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν παίρνεις κανένα ρίσκο. Αν εφαρμόσεις τη Μέθοδο της Φυσικής Απώλειας Βάρους και δεν δεις τις αλλαγές που επιθυμείς, σου παρέχουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων, που ονομάζεται η Εγγύηση της Ηρεμίας.

Απλά μας στέλνεις ένα μήνυμα και γίνεται άμεση επιστροφή όλου του ποσού στον λογαριασμό σου.

Όμως, η απόκτηση των Bonuses ισχύει μόνο αν αγοράσεις ΤΩΡΑ.

Η Προσφορά λήγει σε:

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δ/λεπτα

Επίσης, έχουν μείνει λίγα ακόμα διαθέσιμα βιβλία σε αυτή την τιμή:

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα eBook. Πρόλαβέ την!

Από ότι φαίνεται, έχεις δύο επιλογές:

Απόκτησέ το σήμερα σε τεράστια προσφορά (-88%) Από 39.90€ ΜΟΝΟ 4.90€

Η απόφαση είναι δική σου!

Απόκτησέ το σήμερα σε τεράστια προσφορά (-88%) Από 39.90€ ΜΟΝΟ 4.90€

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα eBook. Πρόλαβέ την!