Νιώθεις ότι έχεις χάσει τον έλεγχο της διατροφής σου;
Πώς να Ξεπεράσεις σε 5 Απλά Βήματα το Μεγαλύτερο Εμπόδιο στην Μόνιμη Απώλεια Βάρους: Το Συναισθηματικό Φαγητό
Ανακάλυψε το καινοτόμο & αποδεδειγμένο πρόγραμμα για να εκμηδενίσεις το συναισθηματικό φαγητό & να μεταμορφώσεις το σώμα σου, χωρίς να κάνεις δίαιτα.
4,9
(βασισμένο σε 140+ κριτικές)

«Έχω κουραστεί να ανεβαίνει συνέχεια το βάρος μου! Η ψυχολογία μου επηρεάζει απόλυτα το τι τρώω. Τίποτα δεν έχει δουλέψει. Ψάχνω να βρω μια μόνιμη λύση.»

Μηνύματα σαν το παραπάνω δέχομαι διαρκώς από τους ανθρώπους που μας ακολουθούν –τόσα πολλά που αποφάσισα να κάνω κάτι γι’ αυτό.

Η επιτυχημένη ρύθμιση του σωματικού βάρους είναι μια δύσκολη υπόθεση.

Πραγματικά δύσκολη.

Και γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, όταν η ψυχολογία μας επηρεάζει σημαντικά το τι και πόσο τρώμε.

Όταν τα συναισθήματα μας, όπως η στεναχώρια, ο θυμός, η βαρεμάρα, η ένταση ή το στρες, μας οδηγούν κατευθείαν στο να ανοίξουμε το ψυγείο και να φάμε, δίχως αύριο.

Και η δυσκολία γίνεται αποκαρδιωτική, όταν έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να ελέγξεις το βάρος σου, και τίποτα δεν φαίνεται να δουλεύει.

Αν βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση, καταρχάς να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Γιατί όλοι οι άνθρωποι που παρακολουθώ αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα.

Όμως, κατάφεραν να το ξεπεράσουν και να αφήσουν πίσω τους τη μάχη με τη ζυγαριά.

Και όχι, δεν χρειάστηκε να μπουν σε καμία εξαντλητική δίαιτα.

Για την ακρίβεια, μόνο όταν εγκατέλειψαν την λογική της δίαιτας τα κατάφεραν.

Θα πω, λοιπόν, και σε σένα ότι απάντησα και στην φίλη που μας έστειλε το παραπάνω μήνυμα.

Υπάρχει λύση, για να εκμηδενίσεις το συναισθηματικό φαγητό και να πάρεις πίσω τον έλεγχο της διατροφής σου.

Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ως επαγγελματίας Διατροφολόγος, έχω δει αυτό το πρόγραμμα να δουλεύει σε όποια περίπτωση μπορείς να φανταστείς.

Οπότε, μπορεί να δουλέψει και στη δική σου περίπτωση, είτε η συναισθηματική κατανάλωση φαγητού είναι μέτρια είτε αγγίζει την συναισθηματική υπερφαγία.

Γι’ αυτό έγραψα το βιβλίο του Συναισθηματικού Φαγητού.

Είναι απλό, κατανοητό και άκρως πρακτικό.

Περιλαμβάνει τη λύση και το πρόγραμμα που θα σε βοηθήσουν να νικήσεις το συναισθηματικό φαγητό, μέσα από 5 απλά βήματα.

Απλά και άμεσα εφαρμόσιμα βήματα για να ξεπεράσεις το μεγαλύτερο εμπόδιο στην απώλεια βάρους: το συναισθηματικό φαγητό.

Προφανώς, αυτό δεν θα γίνει μέσα σε λίγες μέρες (ας είμαστε ρεαλιστές), αλλά σίγουρα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Είναι σημαντικό, όμως, να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις αυτό το πρόγραμμα ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, πριν δεις τη ζυγαριά σου να ανεβαίνει και άλλο.

Όσο πιο νωρίς δράσεις, τόσο πιο εύκολη και γρήγορη θα είναι όλη η διαδικασία.

Να ξέρεις ότι όλοι οι άνθρωποι που συνεργάζομαι έχουν βρεθεί στη θέση σου και όλοι τους έχουν καταφέρει να νικήσουν το συναισθηματικό φαγητό και να αλλάξουν τις ζωές τους, χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα.

Και αυτό δεν το έχουν καταφέρει μόνο οι άνθρωποι που παρακολουθώ, αλλά και όσοι διάβασαν και εφάρμοσαν το πρόγραμμα που αναλύεται στο βιβλίο του Συναισθηματικού Φαγητού και είχαν κάποτε βρεθεί στη θέση σου.

Τώρα, θα αναρωτιέσαι ποιο πρέπει να είναι το επόμενο σου βήμα.

Πολύ απλά, απόκτησε το βιβλίο και μελέτησέ το ΧΘΕΣ!

Μετά, ξεκίνα να εφαρμόζεις τα απλά βήματα που αναλύονται στο βιβλίο.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

 

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι εύκολα, αλλά παράλληλα και αντισυμβατικά –είμαι σίγουρος ότι δεν θα τα έχεις ακούσει πουθενά αλλού.

Για να αποκτήσεις το βιβλίο του Συναισθηματικού Φαγητού, πάτα το κουμπί που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

Θα νιώσεις αμέσως καλύτερα, επειδή θα έχεις στα χέρια σου έναν απλό και πρακτικό οδηγό και πλέον θα ξέρεις ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ για να εκμηδενίσεις το συναισθηματικό φαγητό.

Τι θα Μάθεις σε αυτό το Βιβλίο

Μέσα από την εμπειρία 10+ χρόνων σε άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του συναισθηματικού φαγητού, δημιουργήσαμε για σένα το απόλυτο πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να εκμηδενίσεις το συναισθηματικό φαγητό.

Είναι πολύ πιθανό να έχεις δοκιμάσει αμέτρητες δίαιτες, αλλά καμία να μην έχει λειτουργήσει μόνιμα και αποτελεσματικά.

Και, δυστυχώς, πλέον εντοπίζεις ότι ο χρόνος ζωής μια δίαιτας είναι όλο και μικρότερος.

Οπότε, θα χρειαστείς αντισυμβατικές τεχνικές που βασίζονται στην επιστήμη, για να καταφέρεις να ελέγξεις το βάρος σου και να πάρεις πίσω τον έλεγχο της διατροφής σου.

Τι να Κάνεις Όταν Ξεπεράσεις το Συναισθηματικό Φαγητό

Αφού η συναισθηματική κατανάλωση φαγητού εκμηδενιστεί, χρησιμοποιώντας τη στρατηγική και τα βήματα του προγράμματος, θα πρέπει να μην ξαναπέσεις στις ίδιες παγίδες που οδήγησαν στην απώλεια του ελέγχου της διατροφής σου.

Γι’ αυτό, λοιπόν, χρειάζεσαι μια διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με το φαγητό και την απώλεια βάρους. 

Μια προσέγγιση που ΔΕΝ βασίζεται στην λογική της δίαιτας, που σε έχει απογοητεύσει τόσες φορές.

Το mini ebook: “Ενσυνείδητη Διατροφή, Η Διαφορετική Προσέγγιση στην Απώλεια Βάρους” θα σε προετοιμάσει κατάλληλα, ώστε να μπορείς να κρατάς το βάρος σου υπό τον έλεγχο σου, χωρίς να ενεργοποιηθεί ξανά η συναισθηματική τάση για φαγητό.

3 Εύκολοι Στόχοι για να τα Καταφέρεις

 

Θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις, για να αρχίσεις να βλέπεις το μέγεθος του προβλήματος, το οποίο είναι το πρώτο, βασικό βήμα που θα θέσει τα σωστά θεμέλια για την ολοκληρωτική μεταμόρφωση του σώματος σου.

Αναλύεται στο Βήμα 1 του προγράμματος.

 

Θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις στο προσεχές χρονικό διάστημα, για να πάρεις άμεσα τον έλεγχο της διατροφής σου και να φτιάξεις με τέτοιο τρόπο τα γεύματα σου, ώστε η συναισθηματική κατανάλωση φαγητού να είναι αδύνατη να συμβεί. 

Αναλύεται στα Βήματα 2 έως 5 του προγράμματος.

 

Θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις, αφού ξεπεράσεις το συναισθηματικό φαγητό, για να πάρεις τον έλεγχο του βάρους σου, χωρίς να χρειαστεί να μπεις σε δίαιτα αλλά με μια νέα προσέγγιση: την Ενσυνείδητη Διατροφή.

Αναλύεται στο mini ebook: Ενσυνείδητη Διατροφή, Η Διαφορετική Προσέγγιση στην Απώλεια Βάρους.

Τι μας ‘Εστειλαν οι Αναγνώστες του Βιβλίου

Ελένη Κ.
Ελένη Κ.
Read More
Από τα 18 μου είμαι σε δίαιτες και το μόνο αποτέλεσμα που είχα είναι να φτάσω πριν 2 χρόνια να ζυγίζω πιο πολύ από ποτέ. Είχα πέσει πάρα πολύ ψυχολογικά και τίποτα δεν με βοηθούσε. Είχα χάσει κάθε ελπίδα μέχρι που βρήκα τυχαία το βιβλίο σας από μια διαφήμιση και πήρα την απόφαση να το διαβάσω. Ένιωσα κατευθείαν ότι κάποιος με καταλαβαίνει και έχει να προτείνει κάτι σοβαρό και ρεαλιστικό που πραγματικά μου ταιριάζει. Σας ευχαριστώ γιατί σήμερα είδα το βάρος μου να φτάνει σε νούμερα που είχα να δω πολλά πολλά χρόνια.
Σοφία Π.
Σοφία Π.
Read More
Το βιβλίο σας είναι τέλειο, κατανοητό και φαίνεται πόση δουλειά έχετε ρίξει!! Δεν είχα καταλάβει πόσο με επηρέαζε το συναισθηματικό φαγητό, μέχρι να ακολουθήσω το πρόγραμμα σας. Έτρωγα από βαρεμάρα, από θυμό και από στεναχώρια αλλά τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που μου δείξατε ένα καινούργιο δρόμο.
Μαριλένα Σ.
Μαριλένα Σ.
Read More
Το βιβλίο σας μου μίλησε στην καρδιά και ανοίχτηκε φως και ελπίδα. Σας ευχαριστώ για αυτό. Έχω ακολουθήσει τα βήματα του προγράμματος και η συναισθηματική υπερφαγία εξαφανίστηκε πολύ άμεσα. Τώρα αρχίζω και βλέπω σημαντικές διαφορές στο σώμα μου. Ήμουν πραγματικά διστακτική στην αρχή αλλά με εντυπωσίασε το πόσο βάθος υπάρχει στην επιστημονική σας κατάρτιση. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα!
Λίγα Λόγια για τον Συγγραφέα

Ο Γιώργος Περογιαννάκης είναι πιστοποιημένος Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής (B.Sc) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (M.Sc) στην Εφαρμοσμένη Κλινική Διατροφή από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Απόκτησε Σήμερα το Απόλυτο Πακέτο Αντιμετώπισης του Συναισθηματικού Φαγητού που Περιλαμβάνει:

Αξία: 120€

Τελική Τιμή: 60€

Προσφορά Early Bird: 29,90€