Κουράστηκες να Χάνεις Βάρος & Μετά να το Ξαναπαίρνεις;

Ανακάλυψε τη μοναδική 
επαναστατική μεθοδολογία για να πετύχεις τη μόνιμη απώλεια βάρους & να μεταμορφώσεις  το σώμα σου, χωρίς να στερηθείς τίποτα!

Καλωσήρθες 👋

Σήμερα θα σου πω πως να χάσεις μόνιμα βάρος, χωρίς να στερηθείς τίποτα, ακολουθώντας τη μοναδική και επαναστατική μεθοδολογία που ονομάζεται: “Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας”!

🤗 Πάμε να δούμε μαζί πως θα γίνει αυτό, έτοιμη/ος;

Ο στόχος της Διατροφής της Αυτοφροντίδας είναι να σου προσφέρει μια αξιόπιστη και αποτελεσματική καθοδήγηση για να βελτιώσεις την υγεία σου και να φτιάξεις το σώμα που ονειρεύεσαι, μια για πάντα.

Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας σε αφορά άμεσα, αν ισχύει για εσένα ένα ή περισσότερα από τα εξής:

Εάν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, τότε μπορεί να έχεις φτάσει στο σημείο να πιστεύεις ότι δεν μπορείς με τίποτα να φτάσεις στο βάρος που θες και πόσο μάλλον να το διατηρήσεις και θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτή την κατάσταση, σωστά;

Κατανοώ αυτή την πεποίθηση, αλλά μπορείς πραγματικά να φτάσεις στο βάρος που θες και να το διατηρήσεις!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις 10 Αρχές που θα σε φέρουν κοντά στη Διατροφή της Αυτοφροντίδας, έτσι ώστε να χάσεις βάρος χωρίς να νιώθεις ότι προσπαθείς και να μπεις επιτέλους στα παλιά σου ρούχα.

Θα σου πω αναλυτικά γιατί η Διατροφή της Αυτοφροντίδας δουλεύει πραγματικά και πως μπορεί να βοηθήσει εσένα.

🙋🏻 Ονομάζομαι Περογιαννάκης Γιώργος, είμαι πιστοποιημένος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Κλινική Διατροφή.

Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας δημιουργήθηκε από ένα κεντρικό πρόβλημα που συναντούσα στην καθημερινή πρακτική.

Το πρόβλημα ήταν ότι οι άνθρωποι που έκαναν δίαιτες έπαιρναν πίσω τα κιλά που έχαναν και βρίσκονταν σε ένα σημείο που πλέον ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς να ακολουθήσουν οποιαδήποτε δίαιτα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μηνύματα όπως αυτό άρχισαν να μου δείχνουν ότι, συνολικά η προσέγγιση της δίαιτας δεν είναι αποτελεσματική.

Η επιθυμία μου ήταν να βοηθήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους και να καταλάβω, με αληθινό ενδιαφέρον, γιατί συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Έπρεπε να βρω μία λύση η οποία να είναι πραγματικά αποτελεσματική και να φτιάξω ένα πρακτικό σχέδιο δράσης που θα δουλέψει.

Αυτή η επιθυμία με οδήγησε να ασχοληθώ πολύ σοβαρά και να κάνω βαθιά επιστημονική έρευνα, σε κλάδους που δεν αφορούσαν μόνο την διατροφολογία.

📚 Μέσα από αυτή την έρευνα, έγινε το κλικ στο μυαλό μου: 🧠💡

Κατάλαβα ότι αυτό που θα δουλέψει δεν είναι μια καλύτερη εκδοχή της ίδιας αποτυχημένης προσέγγισης.

Αυτό που θα δουλέψει είναι μια τελείως διαφορετική προσέγγιση, κάτι που δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τις δίαιτες, την στέρηση, την αυτοσυγκράτηση και τον αυτοπεριορισμό.

Αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα.

🧩 Έπρεπε να φτιάξω κομμάτι-κομμάτι αυτή τη νέα προσέγγιση, χρησιμοποιώντας στοιχεία από διαφορετικές επιστήμες: από την Ψυχολογία, τη Νευροεπιστήμη, τη Διατροφολογία και τις Συμπεριφορικές επιστήμες. 🧩

Τελικά, μετά από πολύ προσπάθεια ένωσα τα κομμάτια, και έτσι δημιουργήθηκε η Διατροφή της Αυτοφροντίδας. 🎁

Όταν εφάρμοσα την Διατροφή της Αυτοφροντίδας στην πράξη, τα αποτελέσματα πραγματικά με εξέπληξαν!

Ανεξάρτητα από το πόσα κιλά ήθελαν να χάσουν, η πλειοψηφία των ανθρώπων που ακολούθησαν την Διατροφή της Αυτοφροντίδας κατάφεραν, όχι μόνο να χάσουν το βάρος που ήθελαν αλλά και να το διατηρήσουν μακροχρόνια.

Τα ευχαριστήρια μηνύματα που μου έστελναν, με γέμισαν χαρά και αυτοπεποίθηση.

Αλλά παράλληλα ένιωσα ότι είχα χρέος να διαδώσω την Διατροφή της Αυτοφροντίδας σε όλο και περισσότερο κόσμο.

Για αυτό το λόγο αποφάσισα να δημιουργήσω το…

🎉🎁🥳
Ολοκληρωμένο Πακέτο Μόνιμης Απώλειας Βάρους.

Μου πήρε πάνω από 1 χρόνο ενταντικής επιστημονικής δουλειάς και αμέτρητες ώρες για να το δημιουργήσω, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

Γιατί μέσα από αυτό το πακέτο μπορείς πλέον πολύ εύκολα να πετύχεις την Μόνιμη Απώλεια Βάρους, χωρίς να σου πάρει μια αιωνιότητα, ακολουθώντας τις 10 Αρχές της Διατροφής της Αυτοφροντίδας.

Έτσι, θα καταφέρεις να:

Οι πρώτες αντιδράσεις για το Ολοκληρωμένο Πακέτο Μόνιμης Απώλειας Βάρους, ήταν εξαιρετικά θετικές:

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα πακέτα. Πρόλαβέ την!

Όμως σε αυτό το σημείο μια φωνή στο πίσω μέρος του μυαλού σου, μπορεί να σου λέει ότι όλα αυτά μπορεί να ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Σωστά;

Τι και αν η Διατροφή της Αυτοφροντίδας δεν μπορεί να δουλέψει σε εσένα;

Θα μοιραστώ μαζί σου τέσσερα μυστικά για να ανατρέψεις όλες τις σκέψεις που σε κρατάνε πίσω και να καταλάβεις πως η Διατροφή της Αυτοφροντίδας μπορεί να μεταμορφώσει το σώμα σου.

🤫 Μυστικό #1

H Διατροφή της Αυτοφροντίδας εξαφανίζει την άρνηση για αλλαγή και τις τάσεις παραίτησης

Ας δούμε μια σύντομη ιστορία, για να καταλάβεις πως θα γίνει αυτό, έτοιμη/ος;

Η Κωνσταντίνα είχε το εξής πρόβλημα:

Όπως ανέφερε η Κωνσταντίνα, παρατηρούσε ότι δεν μπορεί πλέον να τηρήσει καμία δίαιτα και είχε μια γενικότερη άρνηση να κάνει αλλαγές στη διατροφή της.

Αλλά εγώ ήμουν σίγουρος ότι το βιβλίο θα την βοηθήσει, και για αυτό της πρότεινα να το διαβάσει.

Γιατί ήμουν τόσο σίγουρος;

Γιατί η Κωνσταντίνα δεν γνώριζε, κάτι που εγώ είχα καταλάβει πλέον πολύ καλά.

Αυτό που είχα καταλάβει ήταν το εξής:

Η προσέγγιση της Δίαιτας είναι αυτή που προκαλεί το αίσθημα παραίτησης και την άρνηση για αλλαγή.

Οπότε, αν η προσέγγιση της αλλαγής είναι πραγματικά διαφορετική, όπως συμβαίνει με την Διατροφή της Αυτοφροντίδας, η άρνηση για αλλαγή και οι τάσεις παραίτησης εξαφανίζονται!

Το email που μου έστειλε η Κωνσταντίνα, αρκετό καιρό μετά την ανάγνωση του βιβλίου μου επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φόρα, πόσο εύκολη κάνει την αλλαγή η Διατροφή της Αυτοφροντίδας.

Η Κωνσταντίνα κατάφερε να μεταμορφώσει το σώμα της και την υγεία της και πλέον νιώθει πως αυτή η κατάσταση είναι μόνιμη και δεν θα ξαναπάρει πίσω το βάρος που έχασε.

Παρόλο που πίστευε στην αρχή ότι δεν θα τα καταφέρει, κατάλαβε ότι η Διατροφή της Αυτοφροντίδας προσεγγίζει την αλλαγή με ένα τρόπο που δεν προκαλεί αντίδραση και δεν οδηγεί σε γρήγορη παραίτηση.

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα πακέτα. Πρόλαβέ την!

🤫 Μυστικό #2

Η Μεταμόρφωση Ξεκινάει από την Αλλαγή του Τρόπου Σκέψης, όχι από την Αλλαγή της Διατροφής

Όλοι νομίζουν ότι για να πετύχουν τους στόχους υγείας και βάρους θα πρέπει να αλλάξουν πρώτα τι τρώνε, αλλά, στην πραγματικότητα, η σωστή αλλαγή ξεκινά από το πως σκεφτόμαστε.

Ο τρόπος σκέψης που μπαίνουν όλοι όσοι θέλουν να χάσουν βάρος, είναι η Νοοτροπία της Δίαιτας που προωθεί την αυτοσυγκράτηση και την τήρηση συγκεκριμένων κανόνων.

Όμως, αργά ή γρήγορα, η αυτοσυγκράτηση σπάει και βγαίνεις εκτός πλάνου.

Έτσι, το αίσθημα απογοήτευσης σε κυριεύει και επιστρέφεις πάλι στις προηγούμενες συνήθειες.

Ο σωστός τρόπος σκέψης, όμως, αφορά την Αυτοφροντίδα, δηλαδή μια νοοτροπία που προωθεί την καλή θρέψη του σώματος μας και την εμπλοκή μας σε συνήθειες που στηρίζουν την ευεξία μας.

Η Νοοτροπία της Αυτοφροντίδας σε μετακινεί σε κάτι που ΘΕΛΕΙΣ να κάνεις για τον εαυτό σου, και όχι σε κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις ή κάτι που σου επιβάλλεται για να πετύχεις ένα αποτέλεσμα.

Όμως, η μετάβαση από την αυτοκαταστροφική νοοτροπία της Δίαιτας στην απελευθερωτική νοοτροπία της Αυτοφροντίδας ΔΕΝ είναι τόσο εύκολη υπόθεση. Είναι μια διαδικασία που θέλει την κατάλληλη καθοδήγηση.

Αυτή την καθοδήγηση παρέχει το βιβλίο “Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας”.

Όσοι αρχίζουν να το διαβάζουν, αναφέρουν ότι δεν σκέφτονται τόσο έντονα το φαγητό και αποκτούν μεγαλύτερη σιγουριά για τις διατροφικές επιλογές τους.

Με άλλα λόγια, βρίσκουν μια ήρεμη ισορροπία με το φαγητό, που δεν τους προκαλεί συνέχεια άγχος και ανησυχία!

Τότε, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν φταίνε αυτοί που τόσο καιρό δεν μπορούσαν να βρουν λύση στο πρόβλημα τους.

Αυτό ακριβώς μου ανέφερε και η Δήμητρα, η γυναίκα που μου είχε στείλει μήνυμα για να την βοηθήσω, μετά τη συνεργασία μας:

“Ο τρόπος σκέψης της Δίαιτας με είχε φυλακίσει σε ένα φαύλο κύκλο όπου ασκούσα πολύ έντονη κριτική στον εαυτό μου και κατέληγα να τον σαμποτάρω συνεχώς.”

Όλοι αυτοί οι διαιτητικοί κανόνες, αντί να βοηθούν, την κρατούσαν μακριά από το δικό της ιδανικό σώμα και την είχαν φέρει σε ένα πόλεμο με τον ίδιο της τον εαυτό.

Αλλά, τώρα άρχισε να αμφισβητεί ανοιχτά την κοσμοθεωρία της δίαιτας και η νοοτροπία της Αυτοφροντίδας την είχε απελευθερώσει. 🕊

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα πακέτα. Πρόλαβέ την!

🤫 Μυστικό #3

Η Μόνιμη Απώλεια Βάρους Επιτυγχάνεται μέσω της Δύναμης της Αυτορρύθμισης, όχι μέσω του Αυτοπεριορισμού

Με απλά λόγια, η Αυτορρύθμιση είναι η ικανότητα να κατανοούμε τις ανάγκες μας για φαγητό και να τις ρυθμίζουμε αποτελεσματικά, με ισορροπημένο και υγιή τρόπο.

Η αυτορρύθμιση βασίζεται σε δύο στοιχεία:

1. Κατανόηση των αναγκών μας για φαγητό 🍩

Αυτό αφορά, για παράδειγμα, το να γνωρίζουμε πότε η πείνα μας είναι βιολογικής ή συναισθηματικής προέλευσης ή και τα δύο.

2. Αποτελεσματική ρύθμιση των αναγκών μας για φαγητό 🌮

Αυτό σημαίνει να δίνουμε στον οργανισμό μας την ποσότητα φαγητού που χρειαζόμαστε, μέσα από το αίσθημα πληρότητας που εκδηλώνεται. Για παράδειγμα, αν τρώμε γρήγορα είναι πολύ δύσκολο να ρυθμίσουμε αποτελεσματικά το πόσο τρώμε.

Από την άλλη πλευρά, ο αυτοπεριορισμός, που είναι εργαλείο της δίαιτας, αφορά το να χρησιμοποιούμε συνειδητά το μυαλό μας, κάθε στιγμή της ημέρας, για να περιορίσουμε την ποσότητα φαγητού ή τις θερμίδες που τρώμε.

Ο αυτοπεριορισμός, συχνά, χαρακτηρίζεται από την σκέψη: “Πρέπει να φάω λίγο σήμερα!”

Το βιβλίο “Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας” σε καθοδηγεί στο πως ακριβώς μπορείς να εφαρμόσεις την αυτορρύθμιση στην πράξη. Έτσι, θα παρατηρήσεις κάτι απίστευτο: Χάνεις βάρος, χωρίς να νιώθεις ότι προσπαθείς, χωρίς καν να το σκέφτεσαι!

Η συνεργασία που θα αρχίζεις να αναπτύσσεις με το σώμα σου, σε οδηγεί σε μια σταδιακή-αβίαστη αλλαγή του βάρους σου.

Για αυτό το λόγο ονομάζω αυτή τη διαδικασία:Φυσική Απώλεια Βάρους.

Η Φυσική Απώλεια Βάρους δεν στηρίζεται στην υπερπροσπάθεια του αυτοπεριορισμού αλλά στην εσωτερική δύναμη της αυτορρύθμισης.

Σε αντίθεση με ό,τι έχουμε συνηθίσει να ακούμε, ο αυτοπεριορισμός της Δίαιτας δεν είναι μια αποτελεσματική μέθοδος, για να ελέγξουμε το βάρος μας μακροπρόθεσμα.

Ο αυτοπεριορισμός απαιτεί πολύ ενέργεια από εμάς για να λειτουργήσει και για αυτό είναι ανθρωπίνως αδύνατο να τον διατηρήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το ότι πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή για να χάσουμε βάρος και να αυτοπεριοριστούμε, έστω για λίγο, ΔΕΝ ισχύει γιατί όταν ο αυτοπεριορισμός σπάει, τότε υπερκαταναλώνουμε φαγητό.

Και έτσι παίρνουμε πίσω το βάρος που χάσαμε.

Για άλλη μια φορά, ο τρόπος σκέψης της Δίαιτας, που προωθεί τον αυτοπεριορισμό για να χάσουμε βάρος, αποτελεί το κύριο εμπόδιο της μόνιμης απώλειας βάρους.

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα πακέτα. Πρόλαβέ την!

🤫 Μυστικό #4

Όλες οι Δίαιτες είναι το Ίδιο Αναποτελεσματικές
στην Μόνιμη Απώλεια Βάρους

Όλες οι δίαιτες, ανεξαρτήτως το πώς δουλεύουν στην αρχή, σε βάθος χρόνου δεν είναι βιώσιμες και έτσι μας οδηγούν στο σημείο από όπου ξεκινήσαμε.

Ο κύριος λόγος που ισχύει αυτό είναι ότι όλες οι δίαιτες στηρίζονται στη δύναμη του αυτοπεριορισμού που, όπως αναλύσαμε στο Μυστικό #2, δεν δουλεύει.

Επίσης, οι δίαιτες, αναλόγως το ποια τηρούμε κάθε φορά, δημιουργούν μια ποινικοποίηση διάφορων τροφίμων.

Στο τέλος, καταλήγουμε να μην ξέρουμε τι να φάμε, αφού όλα τα τρόφιμα, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι “παχυντικά”, σύμφωνα με κάποια δίαιτα!

Το πρώτο σημάδι, για αυτούς που διαβάζουν το βιβλίο, ότι έχουν βρει μια πραγματικά διαφορετική προσέγγιση είναι ότι, ενώ χάνουν βάρος, δεν στερούνται κανένα τρόφιμο και απολαμβάνουν τη διατροφή τους πιο πολύ από ποτέ!

Η παγίδα που πέφτουμε, όμως, και μας κρατάει φυλακισμένους στην νοοτροπία της Δίαιτας είναι αυτή:

Πιστεύουμε πως μια δίαιτα θα είναι διαφορετική, επειδή απλά άλλαξε το περιτύλιγμα της. Αλλά, στην ουσία αυτή η “διαφορετική” δίαιτα είναι ακριβώς η ίδια λύση, ντυμένη με διαφορετικούς κανόνες αυτοπεριορισμού και διαφορετικό όνομα, αυτή τη φορά.

Και το μεγάλο ΨΕΜΑ που λέμε στον εαυτό μας είναι ότι εμείς φταίμε που δεν τα καταφέραμε. Ότι το διατροφικό πλάνο ήταν καλό, αλλά εμείς δεν μπορούμε να το τηρήσουμε.

Ενώ η αλήθεια που ξέρεις τώρα είναι ότι όλες οι δίαιτες είναι το ίδιο αναποτελεσματικές στη μόνιμη απώλεια βάρους.

Με αυτή την γνώση που έχεις στα χέρια σου, ο μόνος σου εχθρός για να μην τα καταφέρεις είναι η αναποφασιστικότητα: το να μην πάρεις την απόφαση να κάνεις την αλλαγή, αυτή τη φορά σωστά.

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα πακέτα. Πρόλαβέ την!

Πλέον ξέρεις όλα τα Μυστικά που κρύβονται πίσω από τη Μόνιμη Απώλεια Βάρους, και αυτό το πακέτο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις και εσύ!

👇 Πάμε να δούμε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το 👇
Ολοκληρωμένο Πακέτο Μόνιμης Απώλειας Βάρους:

1. Το βιβλίο «Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας» σε ηλεκτρονική μορφή (ebook)

Το βιβλίο «Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας: Πως να ξεφύγεις από τις αδιέξοδες δίαιτες με μια πραγματικά διαφορετική προσέγγιση και να ξεκλειδώσεις την Φυσική Απώλεια Βάρους»,θα σε καθοδηγήσει στο σωστό τρόπο σκέψης, ώστε να πετύχεις την Μόνιμη Απώλεια Βάρους.

Μέσα από 10 Απλές & Απελευθερωτικές Αρχές, που αναλύονται στο βιβλίο, θα καταφέρεις να φτιάξεις μια αληθινά νόστιμη και θρεπτική διατροφή, που υποστηρίζει την υγεία σου και την ευεξία σου.

Επιπλέον, διαβάζοντας το βιβλίο θα καταφέρεις να ξεκλειδώσεις τα εξής μυστικά που θα σε οδηγήσουν σε Μόνιμη Απώλεια Βάρους:

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα πακέτα. Πρόλαβέ την!

2. Το βιβλίο «Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας» σε ηχητική μορφή (audiobook)

Μήπως είσαι ακουστικός τύπος; Ή δεν είσαι fan του διαβάσματος;

Το audiobook περιέχει όλο το βιβλίο «Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας», ώστε να μπορείς να το ακούσεις στο αυτοκίνητο ή στο λεωφορείο, καθώς γυρνάς από τη δουλειά ή όπου αλλού θες.

Η διάρκεια του ηχητικού βιβλίου είναι 9 «χορταστικές» ώρες, για να μάθεις τα πάντα για την Διατροφή της Αυτοφροντίδας και να μην μείνεις με καμία απορία.

Επιπλέον, ακούγοντας το βιβλίο θα καταφέρεις να ξεκλειδώσεις τα εξής μυστικά που θα σε οδηγήσουν σε Μόνιμη Απώλεια Βάρους:

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα πακέτα. Πρόλαβέ την!

3. Το Εργαλείο Ημερολόγιο Διατροφικής Αυτοφροντίδας σε εκτυπώσιμη μορφή (pdf)

Με αυτό το πανεύκολο και γρήγορο εργαλείο, που χρησιμοποιούν όλα τα μέλη του Nutrio, καταφέρνεις να ξεκλειδώσεις τη δύναμη της Αυτορρύθμισης, την πανίσχυρη δύναμη που θα ενεργοποιήσει τη Φυσική Απώλεια Βάρους.

Το εργαλείο αυτό έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα πακέτα. Πρόλαβέ την!

4.Τον πλήρη οδηγό «Οι 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους» σε ηλεκτρονική μορφή (ebook)

Διαβάζοντας τον πλήρη οδηγό «Οι 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους: Το Πρακτικό Σχέδιο Δράσης για να τα καταφέρεις», θα έχεις στην κατοχή σου το τέλειο πλάνο για να χάσεις τα κιλά που θες και να μεταμορφώσεις το σώμα σου και την υγεία σου, βήμα βήμα.

Μέσα από τον πλήρη οδηγό θα ανακαλύψεις:

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα πακέτα. Πρόλαβέ την!

🎉🎁🥳
Ολοκληρωμένο Πακέτο Μόνιμης Απώλειας Βάρους.

🤩 Η Συνολική Αξία όλων όσων περιλαμβάνει το Ολοκληρωμένο Πακέτο Μόνιμης Απώλειας Βάρους, είναι 600€! 😮

Και αν υπολογίσουμε και τα χρήματα που θα σου γλιτώσει από τις μελλοντικές αποτυχημένες δίαιτες, τότε η αξία ανεβαίνει ακόμα περισσότερο!

Το ερώτημα είναι αν θα άξιζε να ξοδέψεις αυτά τα χρήματα για να πετύχεις την Μόνιμη Απώλεια Βάρους.

Πόσο μεγάλη επένδυση θα ήταν αυτή για τον εαυτό σου;

❌ Αλλά, δεν θα σε χρεώσουμε 600€ που είναι η πραγματική αξία του πακέτου.

Δεν θα σε χρεώσουμε ούτε 50-60€, που ίσως σκέφτεσαι ότι θα είναι η τελική τιμή.

✅ 🥳 Επειδή βρίσκεσαι εδώ σήμερα και έχεις κάνει τον κόπο να διαβάσεις όλες αυτές τις πληροφορίες, θα σου προσφέρω μια πολύ ειδική τιμή για όλο το πακέτο, μόνο 29,90€!♥️

Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα σου προσφέρω και μια Εγγύηση για να κάνεις αυτό το άλμα στη διατροφή σου, με προστατευτικό δίχτυ!

Αν, λοιπόν, εφαρμόσεις την Διατροφή της Αυτοφροντίδας και δεν δεις τις αλλαγές που επιθυμείς, σου παρέχουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων, που ονομάζεται η Εγγύηση της Ηρεμίας.

Η διάρκεια της εγγύησης είναι 30 ημέρες και μπορείς να μας στείλεις ένα email στο info@nutrio.gr για να την χρησιμοποιήσεις.

Αλλά, χρειάζεται να δράσεις τώρα γιατί η προσφορά του Ολοκληρωμένου Πακέτου Μόνιμης Απώλειας Βάρους στα 29,90€ είναι περιορισμένου χρόνου και θα λήξει πολύ σύντομα.

Αφού λήξει η προσφορά, η τιμή του πακέτου θα διαμορφωθεί στα 59,90€.

Απλά φαντάσου πως θα νιώσεις όταν θα έχεις στην κατοχή σου κάτι που λύνει μόνιμα όλα τα διατροφικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Αυτό το αίσθημα ανακούφισης και ηρεμίας θα είναι μοναδικό, καθώς θα έχεις την καλύτερη καθοδήγηση στο πλευρό σου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου.

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα πακέτα. Πρόλαβέ την!

Αφού ολοκληρώσεις επιτυχώς την παραγγελία σου, θα σου σταλούν όλα τα αρχεία μέσω email και μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάζεις (ή να ακούς) άμεσα το βιβλίο “Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας”. Από εκεί σου προτείνω να ξεκινήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα σου φανούν συναρπαστικά και εξαιρετικά βοηθητικά αυτά που θα διαβάσεις.

Αυτό που βρίσκεται ανάμεσα σε εσένα και σε ένα νέο, πολύ πιο υγιή εαυτό, λοιπόν, είναι μια απόφαση.

Μια απόφαση που μπορεί να σου αλλάξει την ζωή.

Αν δεν πάρεις αυτή την απόφαση, τότε τα πράγματα θα συνεχίσουν να κυλούν όπως κυλούν τώρα…

Αν είσαι ευχαριστημένος/η με την τωρινή κατάσταση, τότε το Ολοκληρωμένο Πακέτο Μόνιμης Απώλειας Βάρους δεν είναι για εσένα.

Στην αντίθετη περίπτωση, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

🤔 Η απόφαση είναι δική σου ⏳

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα πακέτα. Πρόλαβέ την!

Υπενθυμίζω πως αν αποκτήσεις σήμερα το Ολοκληρωμένο Πακέτο Μόνιμης Απώλειας Βάρους κερδίζεις: 🏆

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα πακέτα. Πρόλαβέ την!

✍️ Λίγα Λόγια για τον Συγγραφέα

Ο Γιώργος Περογιαννάκης είναι πιστοποιημένος Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής (B.Sc) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (M.Sc) στην Εφαρμοσμένη Κλινική Διατροφή από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα πακέτα. Πρόλαβέ την!