Κουράστηκες να Χάνεις Βάρος & Μετά να το Ξαναπαίρνεις;

Πως να Χάσεις Βάρος Μόνιμα, ακόμα και αν έχεις προσπαθήσει αμέτρητες φορές, χωρίς να στερηθείς τίποτα!

Καλωσήρθες 👋

Σήμερα θα σου πω πως να χάσεις μόνιμα βάρος, χωρίς να στερηθείς τίποτα, ακολουθώντας τη μοναδική και επαναστατική μεθοδολογία που ονομάζεται: “Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας”!

🤗 Πάμε να δούμε μαζί πως θα γίνει αυτό, έτοιμη/ος;

Ο στόχος της Διατροφής της Αυτοφροντίδας είναι να σου προσφέρει μια αξιόπιστη και αποτελεσματική καθοδήγηση για να βελτιώσεις την υγεία σου και να φτιάξεις το σώμα που ονειρεύεσαι, μια για πάντα.

Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας σε αφορά άμεσα, αν ισχύει για εσένα ένα ή περισσότερα από τα εξής:

Εάν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, τότε μπορεί να έχεις φτάσει στο σημείο να πιστεύεις ότι δεν μπορείς με τίποτα να φτάσεις στο βάρος που θες και πόσο μάλλον να το διατηρήσεις και θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτή την κατάσταση, σωστά;

Κατανοώ αυτή την πεποίθηση, αλλά μπορείς πραγματικά να φτάσεις στο βάρος που θες και να το διατηρήσεις!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τo Πρακτικό Σχέδιο που θα σε φέρει κοντά στη Διατροφή της Αυτοφροντίδας, έτσι ώστε να χάσεις βάρος χωρίς να νιώθεις ότι προσπαθείς και να μπεις επιτέλους στα παλιά σου ρούχα.

Θα σου πω αναλυτικά γιατί η Διατροφή της Αυτοφροντίδας δουλεύει πραγματικά και πως μπορεί να βοηθήσει εσένα.

🙋🏻 Ονομάζομαι Περογιαννάκης Γιώργος, είμαι πιστοποιημένος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Κλινική Διατροφή.

Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας δημιουργήθηκε από ένα κεντρικό πρόβλημα που συναντούσα στην καθημερινή πρακτική.

Το πρόβλημα ήταν ότι οι άνθρωποι που έκαναν δίαιτες έπαιρναν πίσω τα κιλά που έχαναν και ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς να ακολουθήσουν οποιαδήποτε δίαιτα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μηνύματα όπως αυτό άρχισαν να μου δείχνουν ότι, συνολικά η προσέγγιση της δίαιτας δεν είναι αποτελεσματική.

Η επιθυμία μου ήταν να βοηθήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους να βρουν λύση, μια και καλή, στο δύσκολο πρόβλημά τους.

Αυτή η επιθυμία με οδήγησε να ασχοληθώ πολύ σοβαρά και να κάνω βαθιά επιστημονική έρευνα, σε κλάδους που δεν αφορούσαν μόνο την διατροφολογία.

📚 Μέσα από αυτή την έρευνα, ανακάλυψα την λύση: 💡

Μια διαφορετική επιστημονική προσέγγιση, που ονομάζεται Ενσυνείδητη Διατροφή, φαίνεται να ξεχώριζε στην Μόνιμη Απώλεια Βάρους.

Και τα καλά νέα: Αυτή η προσέγγιση δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τις δίαιτες, την στέρηση, την αυτοσυγκράτηση και τον αυτοπεριορισμό!

Αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα.

🧩 Έπρεπε να φτιάξω κομμάτι-κομμάτι αυτή τη νέα προσέγγιση, και να τη μεταφράσω σε ένα πρακτικό σχέδιο δράσης που δουλεύει 🧩

Τελικά, μετά από πολύ προσπάθεια τα κομμάτια ενώθηκαν, και έτσι δημιουργήθηκε το βιβλίο “Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας”. 🎁

Μου πήρε πάνω από 1 χρόνο ενταντικής επιστημονικής δουλειάς και αμέτρητες ώρες για να το δημιουργήσω, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε!

Ανεξάρτητα από το πόσα κιλά ήθελαν να χάσουν, η πλειοψηφία των ανθρώπων που ακολούθησαν την Διατροφή της Αυτοφροντίδας κατάφεραν, όχι μόνο να χάσουν το βάρος που ήθελαν αλλά και να το διατηρήσουν μακροχρόνια.

Τα ευχαριστήρια μηνύματα που μου έστελναν, με γέμισαν χαρά και αυτοπεποίθηση.

Για να αποκτήσεις και εσύ το ebook “Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας” και να χάσεις βάρος μόνιμα, χωρίς να στερηθείς τίποτα, πάτησε το κουμπί ακριβώς από κάτω.

Αυτό το βιβλίο διάβασαν όλοι όσοι κατάφεραν να ελέγξουν αποτελεσματικά την διατροφή τους και έτσι νίκησαν τη μάχη με τη ζυγαριά.

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα eBook. Πρόλαβέ την!

Όμως σε αυτό το σημείο μια φωνή στο πίσω μέρος του μυαλού σου, μπορεί να σου λέει ότι όλα αυτά μπορεί να ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Σωστά;

Τι και αν η Διατροφή της Αυτοφροντίδας δεν μπορεί να δουλέψει σε εσένα;

Θα μοιραστώ μαζί σου το μυστικό για να ανατρέψεις όλες τις σκέψεις που σε κρατάνε πίσω και να καταλάβεις πως η Διατροφή της Αυτοφροντίδας μπορεί πραγματικά να δουλέψει σε εσένα.

🤫 Μυστικό 🤫

H Διατροφή της Αυτοφροντίδας εξαφανίζει την άρνηση για αλλαγή και τις τάσεις παραίτησης

Ας δούμε μια σύντομη ιστορία, για να καταλάβεις πως θα γίνει αυτό, έτοιμη/ος;

Η Κωνσταντίνα είχε το εξής πρόβλημα:

Όπως ανέφερε η Κωνσταντίνα, παρατηρούσε ότι δεν μπορεί πλέον να τηρήσει καμία δίαιτα και είχε μια γενικότερη άρνηση να κάνει αλλαγές στη διατροφή της.

Αλλά εγώ ήμουν σίγουρος ότι το βιβλίο θα την βοηθήσει, και για αυτό της πρότεινα να το διαβάσει.

Γιατί ήμουν τόσο σίγουρος;

Γιατί η Κωνσταντίνα δεν γνώριζε, κάτι που εγώ είχα καταλάβει πλέον πολύ καλά.

Αυτό που είχα καταλάβει ήταν το εξής:

Η προσέγγιση της Δίαιτας είναι αυτή που προκαλεί το αίσθημα παραίτησης και την άρνηση για αλλαγή.

Οπότε, αν η μεθοδολογία της αλλαγής είναι πραγματικά διαφορετική, όπως συμβαίνει με την Διατροφή της Αυτοφροντίδας, η άρνηση για αλλαγή και οι τάσεις παραίτησης εξαφανίζονται!

Το email που μου έστειλε η Κωνσταντίνα, αρκετό καιρό μετά την ανάγνωση του βιβλίου μου επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φόρα, πόσο εύκολη κάνει την αλλαγή η Διατροφή της Αυτοφροντίδας.

Η Κωνσταντίνα κατάφερε να μεταμορφώσει το σώμα της και την υγεία της και πλέον νιώθει πως αυτή η κατάσταση είναι μόνιμη και δεν θα ξαναπάρει πίσω το βάρος που έχασε.

Παρόλο που πίστευε στην αρχή ότι δεν θα τα καταφέρει, κατάλαβε ότι η Διατροφή της Αυτοφροντίδας προσεγγίζει την αλλαγή με ένα τρόπο που δεν προκαλεί αντίδραση και δεν οδηγεί σε γρήγορη παραίτηση.

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα eBook. Πρόλαβέ την!

⚠️Αν αποκτήσεις το ebook Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας σήμερα παίρνεις Δωρεάν και τα εξής bonus👇

Bonus #1: Το βιβλίο «Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας» σε ηχητική μορφή (audiobook)

Μήπως είσαι ακουστικός τύπος; Ή δεν είσαι fan του διαβάσματος;

Το audiobook περιέχει όλο το βιβλίο «Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας», ώστε να μπορείς να το ακούσεις στο αυτοκίνητο ή στο λεωφορείο, καθώς γυρνάς από τη δουλειά ή όπου αλλού θες.

Η διάρκεια του ηχητικού βιβλίου είναι 9 «χορταστικές» ώρες, για να ξεκλειδώσεις όλα τα μυστικά της Μόνιμης Απώλειας Βάρους.

Bonus #2: Το Εργαλείο Ημερολόγιο Διατροφικής Αυτοφροντίδας σε εκτυπώσιμη μορφή (pdf)

Το βασικό εργαλείο της νέας μεθοδολογίας είναι το Ημερολόγιο Διατροφικής Αυτοφροντίδας.

Με αυτό το εργαλείο ρυθμίζεις αποτελεσματικά τις ανάγκες σου για φαγητό, ώστε να νιώθεις ότι έχεις σταθερή ενέργεια μέσα στη μέρα σου, χωρίς να υπερκαταναλώνεις φαγητό ή να οδηγείσαι σε ακραίο αίσθημα πείνας.

Bonus#3: Τον πλήρη οδηγό «Οι 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους» σε ηλεκτρονική μορφή (ebook)

Διαβάζοντας τον πλήρη οδηγό «Οι 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους: Το Πρακτικό Σχέδιο Δράσης για να τα καταφέρεις», θα έχεις στην κατοχή σου το τέλειο πλάνο για να χάσεις τα κιλά που θες, βήμα βήμα. 

🤩 Τελικά, δεν κερδίζεις μόνο το βιβλίο Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας, αλλά πολλά περισσότερα, όπως το ηχητικό του βιβλίου, το εργαλείο: Ημερολόγιο Διατροφικής Αυτοφροντίδας και τον πλήρη οδηγό: Οι 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους! 😮

Όμως, η απόκτηση των Bonuses ισχύει μόνο αν αγοράσεις ΤΩΡΑ.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν παίρνεις κανένα ρίσκο. Αν εφαρμόσεις την Διατροφή της Αυτοφροντίδας και δεν δεις τις αλλαγές που επιθυμείς, σου παρέχουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων, που ονομάζεται η Εγγύηση της Ηρεμίας.

Απλά μας στέλνεις ένα μήνυμα και γίνεται άμεση επιστροφή όλου του ποσού στον λογαριασμό σου.

Από ότι φαίνεται, έχεις δύο επιλογές:

Απόκτησέ το σήμερα σε προσφορά (-50%) Από 59.90€ ΜΟΝΟ 29.90€

Η απόφαση είναι δική σου!

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα eBook. Πρόλαβέ την!