Θέλεις να Χάσεις Άμεσα Βάρος Αλλά Δεν Βρίσκεις Λύση που να σου Ταιριάζει;

Ανακάλυψε τη μοναδική 
επαναστατική μεθοδολογία για να πετύχεις άμεση & μόνιμη απώλεια βάρους, χωρίς να κάνεις δίαιτα!

Καλωσήρθες 👋

Σήμερα θα σου πω πως να χάσεις άμεσα και μόνιμα βάρος, χωρίς να στερηθείς τίποτα, ακολουθώντας τη μοναδική και επαναστατική μεθοδολογία που ονομάζεται: “Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας”!

Ο στόχος της Διατροφής της Αυτοφροντίδας είναι να σου προσφέρει μια αξιόπιστη και αποτελεσματική καθοδήγηση για να βελτιώσεις την υγεία σου και να φτιάξεις το σώμα που ονειρεύεσαι, μια για πάντα.

Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας σε αφορά άμεσα, αν ισχύει για εσένα ένα ή περισσότερα από τα εξής:

Εάν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, τότε μπορεί να έχεις φτάσει στο σημείο να πιστεύεις ότι καμία λύση δεν μπορεί να δουλέψει σε εσένα και θα πρέπει, αργά ή γρήγορα, να συμβιβαστείς με αυτή την κατάσταση, σωστά;

Κατανοώ αυτή την πεποίθηση, αλλά μπορείς πραγματικά να φτάσεις στο βάρος που θες και να το διατηρήσεις!

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις μια Πραγματικά Διαφορετική & Αποδεδειγμένη Προσέγγιση που ξεφεύγει από τις Αποτυχημένες Δίαιτες, έτσι ώστε να χάσεις βάρος χωρίς να νιώθεις ότι υπερπροσπαθείς και ότι καταπιέζεσαι.

Θα σου πω, λοιπόν, αναλυτικά γιατί η Διατροφή της Αυτοφροντίδας δουλεύει εξαιρετικά στην άμεση & μόνιμη απώλεια βάρους και πως μπορεί να βοηθήσει εσένα.

🤗 Πάμε να δούμε μαζί πως θα γίνει αυτό, έτοιμη/ος;

🙋🏻 Ονομάζομαι Περογιαννάκης Γιώργος, είμαι πιστοποιημένος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Κλινική Διατροφή.

Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας δημιουργήθηκε από ένα κεντρικό πρόβλημα που συναντούσα στην καθημερινή πρακτική.

Το πρόβλημα ήταν ότι οι άνθρωποι που έκαναν δίαιτες έπαιρναν πίσω τα κιλά που έχαναν και πλέον ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς να ακολουθήσουν οποιαδήποτε δίαιτα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μηνύματα όπως αυτό άρχισαν να μου δείχνουν ότι, συνολικά η προσέγγιση της δίαιτας δεν είναι αποτελεσματική.

Η επιθυμία μου ήταν να βοηθήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους να βρουν λύση, μια και καλή, στο δύσκολο πρόβλημά τους.

Αυτή η επιθυμία με οδήγησε να ασχοληθώ πολύ σοβαρά και να κάνω βαθιά επιστημονική έρευνα, σε κλάδους που δεν αφορούσαν μόνο την διατροφολογία.

📚 Μέσα από αυτή την έρευνα, ανακάλυψα την λύση: 💡

Μια διαφορετική επιστημονική προσέγγιση, που ονομάζεται Ενσυνείδητη Διατροφή, φαίνεται να ξεχώριζε στην άμεση και μόνιμη απώλεια βάρους.

🥳 Και τα καλά νέα: Αυτή η προσέγγιση δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τις δίαιτες. 🥳

Αντίθετα, σχετιζόταν με το πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα σήματα του σώματος μας, δηλαδή την πείνα και τον κορεσμό, για να ελέγξουμε με φυσικό τρόπο, την ποσότητα φαγητού που τρώμε.

Πλήθος αξιόπιστων επιστημονικών ερευνών έδειχναν ότι η Ενσυνείδητη Διατροφή αποτελεί μια νέα, πολλά υποσχόμενη μέθοδο για να υπάρξει άμεση και μόνιμη απώλεια βάρους. 🌈

Αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα.

🧩 Έπρεπε να φτιάξω κομμάτι-κομμάτι αυτή τη νέα προσέγγιση, και να τη μεταφράσω σε ένα πρακτικό σχέδιο δράσης που δουλεύει 🧩

Τελικά, μετά από πολύ προσπάθεια τα κομμάτια ενώθηκαν, και έτσι δημιουργήθηκε το βιβλίο “Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας”. 🎁

Μου πήρε πάνω από 1 χρόνο ενταντικής επιστημονικής δουλειάς και αμέτρητες ώρες για να το δημιουργήσω, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε!

Ανεξάρτητα από το πόσα κιλά ήθελαν να χάσουν, η πλειοψηφία των ανθρώπων που ακολούθησαν την Διατροφή της Αυτοφροντίδας κατάφεραν, να χάσουν άμεσα το βάρος που ήθελαν αλλά και να το διατηρήσουν μακροχρόνια.

Τα ευχαριστήρια μηνύματα που μου έστελναν, με γέμισαν χαρά και αυτοπεποίθηση.

Για να αποκτήσεις και εσύ το ebook “Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας” και να χάσεις βάρος άμεσα και μόνιμα, χωρίς να κάνεις δίαιτα, πάτησε το κουμπί ακριβώς από κάτω.

Αυτό το βιβλίο διάβασαν όλοι όσοι κατάφεραν να ελέγξουν αποτελεσματικά την διατροφή τους και έτσι νίκησαν τη μάχη με τη ζυγαριά.

⚠️Αν αποκτήσεις το ebook Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας σήμερα παίρνεις Δωρεάν και τα εξής bonus👇

Bonus #1: Το βιβλίο «Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας» σε ηχητική μορφή (audiobook)

Μήπως είσαι ακουστικός τύπος; Ή δεν είσαι fan του διαβάσματος;

Το audiobook περιέχει όλο το βιβλίο «Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας», ώστε να μπορείς να το ακούσεις στο αυτοκίνητο ή στο λεωφορείο, καθώς γυρνάς από τη δουλειά ή όπου αλλού θες.

Η διάρκεια του ηχητικού βιβλίου είναι 9 «χορταστικές» ώρες, για να ξεκλειδώσεις όλα τα μυστικά της άμεσης και μόνιμης απώλειας βάρους.

Bonus #2: Το Εργαλείο Ημερολόγιο Διατροφικής Αυτοφροντίδας σε εκτυπώσιμη μορφή (pdf)

Το βασικό εργαλείο της νέας μεθοδολογίας είναι το Ημερολόγιο Διατροφικής Αυτοφροντίδας.

Με αυτό το εργαλείο ρυθμίζεις αποτελεσματικά τις ανάγκες σου για φαγητό, ώστε να νιώθεις ότι έχεις σταθερή ενέργεια μέσα στη μέρα σου, χωρίς να υπερκαταναλώνεις φαγητό ή να οδηγείσαι σε ακραίο αίσθημα πείνας.

Bonus#3: Τον πλήρη οδηγό «Οι 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους» σε ηλεκτρονική μορφή (ebook)

Διαβάζοντας τον πλήρη οδηγό «Οι 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους: Το Πρακτικό Σχέδιο Δράσης για να τα καταφέρεις», θα έχεις στην κατοχή σου το τέλειο πλάνο για να χάσεις τα κιλά που θες, βήμα βήμα. 

🤩 Τελικά, δεν κερδίζεις μόνο το βιβλίο Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας, αλλά πολλά περισσότερα, όπως το ηχητικό του βιβλίου, το εργαλείο: Ημερολόγιο Διατροφικής Αυτοφροντίδας και τον πλήρη οδηγό: Οι 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους! 😮

Όμως, η απόκτηση των Bonuses ισχύει μόνο αν αγοράσεις ΤΩΡΑ.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν παίρνεις κανένα ρίσκο. Αν εφαρμόσεις την Διατροφή της Αυτοφροντίδας και δεν δεις τις αλλαγές που επιθυμείς, σου παρέχουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων, που ονομάζεται η Εγγύηση της Ηρεμίας.

Απλά μας στέλνεις ένα μήνυμα και γίνεται άμεση επιστροφή όλου του ποσού στον λογαριασμό σου.

Από ότι φαίνεται, έχεις δύο επιλογές:

Απόκτησέ το σήμερα σε προσφορά (-50%) Από 39.90€ ΜΟΝΟ 19.90€

Η απόφαση είναι δική σου!

Η Προσφορά ισχύει για [2] ακόμα eBook. Πρόλαβέ την!