Κουράστηκες να Χάνεις Βάρος & Μετά να το Ξαναπαίρνεις;

Μάθε Τώρα τα 3 Μυστικά για να Πετύχεις την Μόνιμη Απώλεια Βάρους, χωρίς να στερηθείς τίποτα!

Καλωσήρθες 👋

Ήξερες ότι το 95% (!) των ανθρώπων που χάνουν βάρος, μέσω κάποιας δίαιτας, το ξαναπαίρνουν πίσω; Και όμως, αυτά τα επιστημονικά δεδομένα δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

Για αυτό, σήμερα θα σου αποκαλύψω τα 3 Μυστικά για να μάθεις επιτέλους πως λύνεται μια για πάντα το πρόβλημα των παραπανίσιων κιλών, χωρίς να τα ξαναπάρεις πίσω και χωρίς να χρειαστεί να στερηθείς τίποτα.

😮 Όσο απίστευτο και αν σου ακούγεται τώρα...

αυτά τα 3 Μυστικά θα φέρουν αληθινή επανάσταση στο πως θα προσεγγίσεις την διαδικασία της απώλειας βάρους και την αλλαγή της διατροφής σου από τώρα και στο εξής, και μπορούν να σε τοποθετήσουν στο 5% των ανθρώπων που πετυχαίνουν την Μόνιμη Απώλεια Βάρους.

Αυτά τα 3 Μυστικά σε αφορούν άμεσα, αν ισχύει για εσένα ένα ή περισσότερα από τα εξής:

Αν ισχύει για εσένα κάτι από τα παραπάνω, αφού σου αποκαλύψω τα 3 Μυστικά, θα σου πω αμέσως μετά και τι χρειάζεσαι ακριβώς για να μπορέσεις να τα εφαρμόσεις στη ζωή σου, ώστε να χάσεις μόνιμα βάρος και να πάρεις έτσι το σώμα σου πίσω.

⛳️ Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

🙋🏻 Ονομάζομαι Περογιαννάκης Γιώργος, είμαι πιστοποιημένος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Κλινική Διατροφή.

Είχα την τιμή να καθοδηγήσω εκατοντάδες ανθρώπους στο να πετύχουν μόνιμη αλλαγή στο σώμα τους και να αναβαθμίσουν σημαντικά την υγεία τους.

Η 💁🏻‍♀️ Δήμητρα πλέον ανήκει σε αυτή την ομάδα ανθρώπων, αλλά όλα ξεκίνησαν με ένα μήνυμα που μου είχε στείλει. Σε αυτό το μήνυμα εξέφραζε το αδιέξοδο που είχε βρεθεί με την διατροφή της και το βάρος της.

Αφού ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη 💁🏻‍♀️ Δήμητρα, μου εξήγησε ότι είχε επισκεφτεί πάνω από 10 Διαιτολόγους ανά τα χρόνια και ποτέ δεν κατάφερε να βρει μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα της. Για αυτό ήταν διστακτική να ξεκινήσει πάλι.

Μου εξομολογήθηκε, επίσης, ότι πλέον δεν μπορεί να τηρήσει κανένα διατροφικό πρόγραμμα για πάνω από δύο εβδομάδες. Όλη αυτή η διαδικασία της δίαιτας, της προκαλούσε μια πολύ έντονη άρνηση.

Γιατί βρισκόταν, λοιπόν, η Δήμητρα σε αυτό το αδιέξοδο;

Ο βασικός λόγος ήταν ότι η προσέγγιση της δίαιτας δεν δούλευε για την Δήμητρα, όπως δεν δουλεύει και για την πλειοψηφία των ανθρώπων που παίρνουν πίσω το βάρος που χάνουν.

Η Δήμητρα είχε παγιδευτεί σε μια αναποτελεσματική μέθοδο για να αλλάξει την διατροφή της.

Όπως της είπα και στο τηλέφωνο: “Δεν μπορούμε να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα, κάνοντας τα ίδια πράγματα”.

“Μα τι άλλο μπορώ να κάνω για να τα καταφέρω;”, μου απάντησε με αγωνία.

Τότε της αποκάλυψα τα 3 Μυστικά που με βάση αυτά κατάφερε να αλλάξει την ζωή της.

🤫 Μυστικό #1

Η Μεταμόρφωση Ξεκινάει από την Αλλαγή του Τρόπου Σκέψης, όχι από την Αλλαγή της Διατροφής

Όλοι νομίζουν ότι για να πετύχουν τους στόχους υγείας και βάρους θα πρέπει να αλλάξουν πρώτα τι τρώνε, αλλά, στην πραγματικότητα, η σωστή αλλαγή ξεκινά από το πως σκεφτόμαστε.

Ο τρόπος σκέψης που μπαίνουν όλοι όσοι θέλουν να χάσουν βάρος, είναι η Νοοτροπία της Δίαιτας που προωθεί την αυτοσυγκράτηση και την τήρηση συγκεκριμένων κανόνων.

Όμως, αργά ή γρήγορα, η αυτοσυγκράτηση σπάει και βγαίνεις εκτός πλάνου.

Έτσι, το αίσθημα απογοήτευσης σε κυριεύει και επιστρέφεις πάλι στις προηγούμενες συνήθειες.

Ο σωστός τρόπος σκέψης, όμως, αφορά την Αυτοφροντίδα, δηλαδή μια νοοτροπία που προωθεί την καλή θρέψη του σώματος μας και την εμπλοκή μας σε συνήθειες που στηρίζουν την ευεξία μας.

Η Νοοτροπία της Αυτοφροντίδας αφορά κάτι που ΘΕΛΟΥΜΕ να κάνουμε για τον εαυτό μας, και όχι κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε ή κάτι που μας επιβάλλεται για να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα.

Η μετάβαση από την αυτοκαταστροφική νοοτροπία της Δίαιτας στην απελευθερωτική νοοτροπία της Αυτοφροντίδας ΔΕΝ ήταν εύκολη για την Δήμητρα. Ήταν μια διαδικασία που ήθελε την κατάλληλη καθοδήγηση.

Αλλά η πρώτη τεράστια επιτυχία της Δήμητρας της επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Παρατήρησε ότι δεν σκεφτόταν τόσο έντονα το φαγητό και είχε πολύ μεγαλύτερη σιγουριά για τις διατροφικές επιλογές της.

Με άλλα λόγια, είχε αρχίσει να βρίσκει μια ήρεμη ισορροπία με το φαγητό, που δεν της προκαλούσε συνέχεια άγχος και ανησυχία!

Και τότε άρχισε να συνειδητοποιεί ότι δεν έφταιγε αυτή που τόσο καιρό δεν μπορούσε να βρει λύση στο πρόβλημα της. Ο τρόπος σκέψης της Δίαιτας, την είχε φυλακίσει σε ένα φαύλο κύκλο όπου ασκούσε πολύ έντονη κριτική στον εαυτό της και κατέληγε να τον αυτοσαμποτάρει συνεχώς.

Αλλά, τώρα άρχισε να αμφισβητεί ανοιχτά την κοσμοθεωρία της δίαιτας και το ψέμα ότι μόνο μέσω της αυτοσυγκράτησης μπορείς να κρατηθείς σε ένα πιο χαμηλό βάρος.

Όλοι αυτοί οι διαιτητικοί κανόνες, αντί να βοηθούν, την κρατούσαν μακριά από το δικό της ιδανικό σώμα και την είχαν φέρει σε ένα πόλεμο με τον ίδιο της τον εαυτό.

🤫 Μυστικό #2

Η Μόνιμη Απώλεια Βάρους Επιτυγχάνεται μέσω της Δύναμης της Αυτορρύθμισης, όχι μέσω του Αυτοπεριορισμού

Με απλά λόγια, η Αυτορρύθμιση είναι η ικανότητα να κατανοούμε τις ανάγκες μας για φαγητό και να τις ρυθμίζουμε αποτελεσματικά, με ισορροπημένο και υγιή τρόπο.

Η αυτορρύθμιση βασίζεται σε δύο στοιχεία:

1. Κατανόηση των αναγκών μας για φαγητό 🍩

Αυτό αφορά, για παράδειγμα, το να γνωρίζουμε πότε η πείνα μας είναι βιολογικής ή συναισθηματικής προέλευσης ή και τα δύο.

2. Αποτελεσματική ρύθμιση των αναγκών μας για φαγητό 🌮

Αυτό σημαίνει να δίνουμε στον οργανισμό μας την ποσότητα φαγητού που χρειαζόμαστε, μέσα από το αίσθημα πληρότητας που εκδηλώνεται. Για παράδειγμα, αν τρώμε γρήγορα είναι πολύ δύσκολο να ρυθμίσουμε αποτελεσματικά το πόσο τρώμε.

Από την άλλη πλευρά, ο αυτοπεριορισμός, που είναι εργαλείο της δίαιτας, αφορά το να χρησιμοποιούμε συνειδητά το μυαλό μας, κάθε στιγμή της ημέρας, για να περιορίσουμε την ποσότητα φαγητού ή τις θερμίδες που τρώμε.

Ο αυτοπεριορισμός, συχνά, χαρακτηρίζεται από την σκέψη: “Πρέπει να φάω λίγο σήμερα!”

Η Δήμητρα, αφού την καθοδήγησα στο πως ακριβώς εφαρμόζουμε την αυτορρύθμιση στην πράξη, παρατήρησε κάτι απίστευτο για αυτή: Έχανε βάρος, χωρίς να νιώθει ότι προσπαθεί, χωρίς καν να το σκέφτεται.

Η συνεργασία που άρχισε να αναπτύσσει με το σώμα της, την οδήγησε σε μια σταδιακή-αβίαστη αλλαγή του βάρους της, αφού πλέον άκουγε πραγματικά τις ανάγκες της για φαγητό και ανταποκρινόταν σε αυτές.

Για αυτό το λόγο ονομάζω αυτή τη διαδικασία:Φυσική Απώλεια Βάρους.

Η Φυσική Απώλεια Βάρους δεν στηρίζεται στην υπερπροσπάθεια του αυτοπεριορισμού αλλά στην εσωτερική δύναμη της αυτορρύθμισης.

Σε αντίθεση με ό,τι έχουμε συνηθίσει να ακούμε, ο αυτοπεριορισμός δεν είναι μια αποτελεσματική μέθοδος, για να ελέγξουμε το βάρος μας μακροπρόθεσμα.

Ο αυτοπεριορισμός απαιτεί πολύ ενέργεια από εμάς για να λειτουργήσει και για αυτό είναι ανθρωπίνως αδύνατο να τον διατηρήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το ότι πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή για να χάσουμε βάρος και να αυτοπεριοριστούμε, έστω για λίγο, ΔΕΝ ισχύει γιατί όταν ο αυτοπεριορισμός σπάει, τότε υπερκαταναλώνουμε φαγητό.

Και έτσι παίρνουμε πίσω το βάρος που χάσαμε.

Για άλλη μια φορά, ο τρόπος σκέψης της Δίαιτας, που προωθεί τον αυτοπεριορισμό για να χάσουμε βάρος, αποτελεί το κύριο εμπόδιο της μόνιμης απώλειας βάρους.

🤫 Μυστικό #3

Όλες οι Δίαιτες είναι το Ίδιο Αναποτελεσματικές
στην Μόνιμη Απώλεια Βάρους

Η Δήμητρα είχε μια ιδιαίτερη συμπάθεια στις δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων, γιατί με αυτές έβλεπε γρήγορες αλλαγές στο βάρος της.

Όμως, όλες οι δίαιτες, ανεξαρτήτως το πώς δουλεύουν στην αρχή, σε βάθος χρόνου δεν είναι βιώσιμες και έτσι μας οδηγούν στο σημείο από όπου ξεκινήσαμε.

Ο κύριος λόγος που ισχύει αυτό είναι ότι όλες οι δίαιτες στηρίζονται στη δύναμη του αυτοπεριορισμού που, όπως αναλύσαμε, δεν δουλεύει.

Επίσης, οι δίαιτες, αναλόγως το ποια τηρούμε κάθε φορά, δημιουργούν μια ποινικοποίηση διάφορων τροφίμων.

Στο τέλος, καταλήγουμε να μην ξέρουμε τι να φάμε, αφού όλα τα τρόφιμα, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι “παχυντικά”, σύμφωνα με κάποια δίαιτα!

Το πρώτο σημάδι για τη Δήμητρα ότι έχει βρει μια πραγματικά διαφορετική προσέγγιση ήταν ότι, ενώ έχανε βάρος, δεν είχε στερηθεί κανένα τρόφιμο και απολάμβανε τη διατροφή της πιο πολύ από ποτέ!

Η παγίδα που πέφτουμε, όμως, και μας κρατάει φυλακισμένους στην νοοτροπία της Δίαιτας είναι αυτή:

Πιστεύουμε πως μια δίαιτα θα είναι διαφορετική, επειδή απλά άλλαξε το περιτύλιγμα της. Αλλά, στην ουσία αυτή η “διαφορετική” δίαιτα είναι ακριβώς η ίδια λύση, ντυμένη με διαφορετικούς κανόνες αυτοπεριορισμού και διαφορετικό όνομα, αυτή τη φορά.

Και το μεγάλο ΨΕΜΑ που λέμε στον εαυτό μας είναι ότι εμείς φταίμε που δεν τα καταφέραμε. Ότι το διατροφικό πλάνο ήταν καλό, αλλά εμείς δεν μπορούμε να το τηρήσουμε.

Ενώ η αλήθεια που ξέρεις τώρα είναι ότι όλες οι δίαιτες είναι το ίδιο αναποτελεσματικές στη μόνιμη απώλεια βάρους.

Με αυτή την γνώση που έχεις στα χέρια σου, ο μόνος σου εχθρός για να μην τα καταφέρεις είναι η αναποφασιστικότητα: το να μην πάρεις την απόφαση να κάνεις την αλλαγή, αυτή τη φορά σωστά.

Αυτή την απόφαση που πήρε η Δήμητρα, ακόμα και αν είχε αρχικά αρκετές επιφυλάξεις, για την προσέγγιση που σου περιγράφω.

🤩 Αλλά, η εξέλιξη της σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την έκανε να μου στείλει αυτό το μήνυμα:

Εκτός της Δήμητρας, τα μηνύματα που λάμβανα από τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν μου επιβεβαίωσαν ότι αυτή η νέα προσέγγιση δουλεύει πραγματικά και οδηγεί σε Μόνιμη Απώλεια Βάρους:

Και για αυτό αποφάσισα να δημιουργήσω το...

🎉🎁🥳
Ολοκληρωμένο Πακέτο Μόνιμης Απώλειας Βάρους.

Μου πήρε πάνω από 1 χρόνο ενταντικής επιστημονικής δουλειάς και αμέτρητες ώρες για να το δημιουργήσω, αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

Γιατί μέσα από αυτό το πακέτο μπορείς πλέον πολύ εύκολα να πετύχεις την Μόνιμη Απώλεια Βάρους, χωρίς να σου πάρει μια αιωνιότητα, και ακολουθώντας πολύ συγκεκριμένα βήματα.

Έτσι, θα καταφέρεις να:

Πλέον ξέρεις όλα τα Μυστικά που κρύβονται πίσω από τη Μόνιμη Απώλεια Βάρους, και αυτό το πακέτο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις και εσύ!

👇 Πάμε να δούμε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το 👇
Ολοκληρωμένο Πακέτο Μόνιμης Απώλειας Βάρους:

1. Το βιβλίο «Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας» σε ηλεκτρονική μορφή (ebook)

Το βιβλίο «Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας: Πως να ξεφύγεις από τις αδιέξοδες δίαιτες με μια πραγματικά διαφορετική προσέγγιση και να ξεκλειδώσεις την Φυσική Απώλεια Βάρους»,θα σε καθοδηγήσει στο σωστό τρόπο σκέψης, ώστε να πετύχεις την Μόνιμη Απώλεια Βάρους.

Μέσα από 10 Απλές & Απελευθερωτικές Αρχές, που αναλύονται στο βιβλίο, θα καταφέρεις να φτιάξεις μια αληθινά νόστιμη και θρεπτική διατροφή, που υποστηρίζει την υγεία σου και την ευεξία σου.

Επιπλέον, διαβάζοντας το βιβλίο θα καταφέρεις να ξεκλειδώσεις τα εξής μυστικά που θα σε οδηγήσουν σε Μόνιμη Απώλεια Βάρους:

2. Το βιβλίο «Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας» σε ηχητική μορφή (audiobook)

Μήπως είσαι ακουστικός τύπος; Ή δεν είσαι fan του διαβάσματος;

Το audiobook περιέχει όλο το βιβλίο «Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας», ώστε να μπορείς να το ακούσεις στο αυτοκίνητο ή στο λεωφορείο, καθώς γυρνάς από τη δουλειά ή όπου αλλού θες.

Η διάρκεια του ηχητικού βιβλίου είναι 9 «χορταστικές» ώρες, για να μάθεις τα πάντα για την Διατροφή της Αυτοφροντίδας και να μην μείνεις με καμία απορία.

Επιπλέον, ακούγοντας το βιβλίο θα καταφέρεις να ξεκλειδώσεις τα εξής μυστικά που θα σε οδηγήσουν σε Μόνιμη Απώλεια Βάρους:

3. Το Εργαλείο Ημερολόγιο Διατροφικής Αυτοφροντίδας σε εκτυπώσιμη μορφή (pdf)

Με αυτό το πανεύκολο και γρήγορο εργαλείο, που χρησιμοποιούν όλα τα μέλη του Nutrio, καταφέρνεις να ξεκλειδώσεις τη δύναμη της Αυτορρύθμισης, την πανίσχυρη δύναμη που θα ενεργοποιήσει τη Φυσική Απώλεια Βάρους.

Το εργαλείο αυτό έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

4.Τον πλήρη οδηγό «Οι 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους» σε ηλεκτρονική μορφή (ebook)

Διαβάζοντας τον πλήρη οδηγό «Οι 3 Φάσεις της Φυσικής Απώλειας Βάρους: Το Πρακτικό Σχέδιο Δράσης για να τα καταφέρεις», θα έχεις στην κατοχή σου το τέλειο πλάνο για να χάσεις τα κιλά που θες και να μεταμορφώσεις το σώμα σου και την υγεία σου, βήμα βήμα.

Μέσα από τον πλήρη οδηγό θα ανακαλύψεις:

🎉🎁🥳
Ολοκληρωμένο Πακέτο Μόνιμης Απώλειας Βάρους.

🤩 Η Συνολική Αξία όλων όσων περιλαμβάνει το Ολοκληρωμένο Πακέτο Μόνιμης Απώλειας Βάρους, είναι 600€! 😮

Και αν υπολογίσουμε και τα χρήματα που θα σου γλιτώσει από τις μελλοντικές αποτυχημένες δίαιτες, τότε η αξία ανεβαίνει ακόμα περισσότερο!

Το ερώτημα είναι αν θα άξιζε να ξοδέψεις αυτά τα χρήματα για να πετύχεις την Μόνιμη Απώλεια Βάρους.

Πόσο μεγάλη επένδυση θα ήταν αυτή για τον εαυτό σου;

❌ Αλλά, δεν θα σε χρεώσουμε 600€ που είναι η πραγματική αξία του πακέτου.

Δεν θα σε χρεώσουμε ούτε 50-60€, που ίσως σκέφτεσαι ότι θα είναι η τελική τιμή.

✅ 🥳 Επειδή βρίσκεσαι εδώ σήμερα και έχεις κάνει τον κόπο να διαβάσεις όλες αυτές τις πληροφορίες, θα σου προσφέρω μια πολύ ειδική τιμή για όλο το πακέτο, μόνο 29,90€!♥️

Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα σου προσφέρω και μια Εγγύηση για να κάνεις αυτό το άλμα στη διατροφή σου, με προστατευτικό δίχτυ!

Αν, λοιπόν, εφαρμόσεις την Διατροφή της Αυτοφροντίδας και δεν δεις τις αλλαγές που επιθυμείς, σου παρέχουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων, που ονομάζεται η Εγγύηση της Ηρεμίας.

Η διάρκεια της εγγύησης είναι 30 ημέρες και μπορείς να μας στείλεις ένα email στο info@nutrio.gr για να την χρησιμοποιήσεις.

Αλλά, χρειάζεται να δράσεις τώρα γιατί η προσφορά του Ολοκληρωμένου Πακέτου Μόνιμης Απώλειας Βάρους στα 29,90€ είναι περιορισμένου χρόνου και θα λήξει πολύ σύντομα.

Αφού λήξει η προσφορά, η τιμή του πακέτου θα διαμορφωθεί στα 59,90€.

Απλά φαντάσου πως θα νιώσεις όταν θα έχεις στην κατοχή σου κάτι που λύνει μόνιμα όλα τα διατροφικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Αυτό το αίσθημα ανακούφισης και ηρεμίας θα είναι μοναδικό, καθώς θα έχεις την καλύτερη καθοδήγηση στο πλευρό σου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου.

Αφού ολοκληρώσεις επιτυχώς την παραγγελία σου, θα σου σταλούν όλα τα αρχεία μέσω email και μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάζεις (ή να ακούς) άμεσα το βιβλίο “Η Διατροφή της Αυτοφροντίδας”. Από εκεί σου προτείνω να ξεκινήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα σου φανούν συναρπαστικά και εξαιρετικά βοηθητικά αυτά που θα διαβάσεις.

Αυτό που βρίσκεται ανάμεσα σε εσένα και σε ένα νέο, πολύ πιο υγιή εαυτό, λοιπόν, είναι μια απόφαση.

Μια απόφαση που μπορεί να σου αλλάξει την ζωή.

Αν δεν πάρεις αυτή την απόφαση, τότε τα πράγματα θα συνεχίσουν να κυλούν όπως κυλούν τώρα…

Αν είσαι ευχαριστημένος/η με την τωρινή κατάσταση, τότε το Ολοκληρωμένο Πακέτο Μόνιμης Απώλειας Βάρους δεν είναι για εσένα.

Στην αντίθετη περίπτωση, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

🤔 Η απόφαση είναι δική σου ⏳

Υπενθυμίζω πως αν αποκτήσεις σήμερα το Ολοκληρωμένο Πακέτο Μόνιμης Απώλειας Βάρους κερδίζεις: 🏆

✍️ Λίγα Λόγια για τον Συγγραφέα

Ο Γιώργος Περογιαννάκης είναι πιστοποιημένος Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής (B.Sc) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (M.Sc) στην Εφαρμοσμένη Κλινική Διατροφή από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.