Νιώθεις ότι η σχέση σου με το φαγητό είναι μια σχέση αγάπης-μίσους;

Πώς να Φτιάξεις μια Υγιή Σχέση με το Φαγητό, που θα σε οδηγήσει στην απόλυτη ευεξία.

Ανακάλυψε το Ολοκληρωμένο Σεμινάριο NutriHeal, για να Θεραπεύσεις τη Σχέση σου με το Φαγητό σε 4 Εβδομάδες, ακόμα και αν παλεύεις με τη διατροφή σου για χρόνια, και να μάθεις τη Μέθοδο της Φυσικής Απώλειας Βάρους.

«Όλη μέρα προσπαθώ να περιορίσω το πόσο τρώω! Και όχι μόνο δεν τα καταφέρνω, αλλά τρώω περισσότερο από όσο ποτέ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος...»

Η κατάσταση που μου παρουσίαζε η Διονυσία, στην πρώτη συνεδρία μας, ήταν ένα πρόβλημα που συναντούσα πολύ συχνά, και για αυτό είχα αναπτύξει τον τρόπο για να ξεπεραστεί.

Αλλά, η λύση απαιτούσε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση.

Δεν θα δούλευαν επιφανειακές ή μη στοχευμένες λύσεις, γιατί το πρόβλημα ήταν βαθύτερο

Καταρχάς, η καθημερινή καταπίεση της βιολογικής πείνας είναι μια απίστευτα δύσκολη μάχη που είμαστε καταδικασμένοι να χάσουμε.

Όταν η πείνα μας φτάνει στο μέγιστο σημείο μέσα στην ημέρα, νιώθουμε αδυναμία, σκεφτόμαστε έντονα το φαγητό και τελικά είναι πολύ πιθανότερο να υπερκαταναλώσουμε φαγητό, αλλά και να ψάξουμε πιο θερμιδικά πυκνά τρόφιμα.

Με λίγα λόγια, η υψηλή βιολογική πείνα είναι κακός σύμβουλος, και όταν αναγκαστικά υπακούμε σε αυτή υπερκαταναλώνουμε φαγητό, απογοητευόμαστε και τα βάζουμε με τον εαυτό μας.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια έντονη κριτική προς τον εαυτό μας και μια γενικότερη ενοχοποίηση του φαγητού.

Αν σε αυτά προσθέσουμε το πρόβλημα της συναισθηματικής κατανάλωσης φαγητού και την ανησυχία για το σωματικό βάρος, τότε, με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να δημιουργηθεί μια μη υγιής και μη ισορροπημένη σχέση: Μια σχέση αγάπης – μίσους με το φαγητό

Αν αντιμετωπίζεις αυτά τα προβλήματα, καταρχάς να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι που παρακολουθώ, με διαφορετική ένταση ο καθένας: Από ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από υπερφαγικά επεισόδια μέχρι ανθρώπους που δυσκολεύονται να ελέγξουν το βάρος τους και να οργανώσουν την διατροφή τους.

Όμως, όλοι κατάφεραν να φτιάξουν μια διαφορετική σχέση με το φαγητό, να λύσουν τα προβλήματα βιολογικής και συναισθηματικής πείνας και να κατακτήσουν την απόλυτη ευεξία.

Επίσης, κατάφεραν μέσω μιας ειδικής μεθόδου που ανέπτυξα, να ξεκλειδώσουν την απώλεια βάρους, χωρίς να ακουμπήσουν κανένα διατροφικό πλάνο.

Όλη αυτή η γνώση περάστηκε με απλό, κατανοητό και άκρως πρακτικό τρόπο στο ολοκληρωμένο σεμινάριο “NutriHeal”.

Περιλαμβάνει τη λύση σε όλα τα διατροφικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις, μέσα από 4 Video Μαθήματα, και την εξειδικευμένη μέθοδο για να ενεργοποιήσεις την φυσική απώλεια βάρους.

Το σεμινάριο αυτό θα φτιάξει την σχέση σου με το φαγητό, μέσα σε 4 εβδομάδες, ακόμα και αν παλεύεις με την διατροφή σου για χρόνια.

Όμως, όσο καθυστερείς να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν, η σχέση σου με το φαγητό θα χειροτερεύει.

Όσο πιο νωρίς δράσεις, τόσο πιο εύκολη θα είναι η διαδικασία της αλλαγής και τόσο πιο γρήγορα θα μάθεις για την μέθοδο της φυσικής απώλειας βάρους.

Τι θα Μάθεις σε αυτό το Σεμινάριο

Η Σχέση μας με το Φαγητό καθορίζει την συνολικότερη υγεία μας αλλά και το πόσο εύκολα μπορούμε να ελέγχουμε καθημερινά την διατροφή μας.

Αν η σχέση μας με το φαγητό έχει χαλάσει, τότε η αποκατάσταση αυτής της σχέσης είναι μονόδρομος για να αποκτήσουμε ουσιαστική υγεία και ευεξία.

Αλλά, πως θα αποκατασταθεί αυτή η σχέση;

Το σεμινάριο αυτό σε καθοδηγεί βήμα βήμα στο πως να θεραπεύσεις τη σχέση σου με το φαγητό, σε μόλις 4 εβδομάδες:

-1η Εβδομάδα: Αλλάζεις τον Τρόπο Σκέψης σου, σε σχέση με το Φαγητό-

Δεν αποτελεί, πλέον, μυστικό ότι η λογική της δίαιτας δεν δουλεύει.

Το να απορρίψεις, όμως, την νοοτροπία της δίαιτας δεν είναι αρκετό.

Αυτό που χρειάζεται είναι να ακολουθήσεις ένα ΝΕΟ, φρέσκο τρόπο σκέψης που δεν θυσιάζει τη σχέση μας με το φαγητό, ενώ, παράλληλα, υποστηρίζει την υγεία μας και τους στόχους μας.

Στο 1ο Μάθημα μαθαίνεις πως να απελευθερωθείς:

Και τελικά:

-2η Εβδομάδα: Μαθαίνεις να Ακούς τα Σήματα Πείνας και Πληρότητας του οργανισμού σου-

Η φράση “Άκου το Σώμα σου”, αν και ακούγεται όλο και πιο συχνά στις μέρες μας, είναι πολύ δύσκολο να τεθεί σε εφαρμογή, χωρίς την κατάλληλη καθοδήγηση. 

Αυτό ισχύει, ακόμη περισσότερο, όταν βρίσκεσαι όλη τη ζωή σου, εντός και εκτός δίαιτας.

Στο 2ο Μάθημα μαθαίνεις:

Ο καθοδηγούμενος διαλογισμός της Ενσυνείδητης Διατροφής: “Σάρωση Σώματος”, που παρέχεται στο 2ο Μάθημα, είναι ένα πολύτιμο εργαλείο προς αυτή την κατεύθυνση. 🎧 🧘‍♂️

-3η Εβδομάδα: Αντιμετωπίζεις το Συναισθηματικό Φαγητό με τα Σωστά Εργαλεία-

Η συναισθηματική κατανάλωση φαγητού επηρεάζει σημαντικά το 60% των ανθρώπων που δυσκολεύονται να ρυθμίσουν το βάρος τους.

Επιπλέον, το συναισθηματικό φαγητό μπορεί να δημιουργεί τύψεις και ενοχές.

Έτσι, η σχέση μας με το φαγητό μπορεί να χειροτερεύει, όλο και περισσότερο, όταν τρώμε για συναισθηματικούς λόγους.

Στο 3ο Μάθημα μαθαίνεις:

Ο καθοδηγούμενος διαλογισμός “Ενσυνείδητη Ισορροπία” είναι ένα απίστευτα δυνατό εργαλείο για να δώσεις ένα οριστικό τέλος στην δύναμη που σου ασκεί το συναισθηματικό φαγητό. 🎧 🧘‍♀️

4η Εβδομάδα: Χτίζεις μια Διατροφή που Απολαμβάνεις και σε Ωφελεί-

Εφόσον, περάσουν τρεις εβδομάδες όπου θα καταφέρεις να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου γύρω από το φαγητό, να ρυθμίσεις με φυσικό τρόπο την πείνα σου και την πληρότητα σου και να νικήσεις οριστικά το συναισθηματικό φαγητό, έχεις βάλει εξαιρετικά γερές βάσεις στην νέα σου διατροφή.

Στο 4ο Μάθημα μαθαίνεις:

Τι να Κάνεις όταν Φτιάξεις τη Σχέση σου με το Φαγητό

Αφού η σχέση σου με το φαγητό βαδίζει σε μια υγιή κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας τις ασκήσεις, τα εργαλεία και τη γνώση του σεμιναρίου, χρειάζεται να έχεις στην κατοχή σου και μια αποτελεσματική μέθοδο για να ρυθμίζεις το βάρος σου, χωρίς να χρειαστεί να μπεις ξανά στην λογική της δίαιτας.

Το Bonus Μάθημα: “Πως να ενεργοποιήσεις τη Φυσική Απώλεια Βάρους”, θα σε προετοιμάσει κατάλληλα, ώστε να μπορείς να ρυθμίζεις το βάρος σου με βάση τους στόχους σου, χωρίς να επηρεαστεί ξανά η σχέση σου με το φαγητό.

Πώς τις Βοήθησε να Φτιάξουν την Σχέση τους με το Φαγητό

Ελένη Κ.
Ελένη Κ.
32 χρονών
Read More
Από τα 18 μου είμαι σε δίαιτες και το μόνο αποτέλεσμα που είχα είναι να φτάσω πριν 2 χρόνια να ζυγίζω πιο πολύ από ποτέ. Είχα πέσει πάρα πολύ ψυχολογικά και τίποτα δεν με βοηθούσε. Είχα χάσει κάθε ελπίδα μέχρι που βρήκα τυχαία το βιβλίο σας από μια διαφήμιση και πήρα την απόφαση να το διαβάσω. Ένιωσα κατευθείαν ότι κάποιος με καταλαβαίνει και έχει να προτείνει κάτι σοβαρό και ρεαλιστικό που πραγματικά μου ταιριάζει. Σας ευχαριστώ γιατί σήμερα είδα το βάρος μου να φτάνει σε νούμερα που είχα να δω πολλά πολλά χρόνια.
Σοφία Π.
Σοφία Π.
27 χρονών
Read More
Το βιβλίο σας είναι τέλειο, κατανοητό και φαίνεται πόση δουλειά έχετε ρίξει!! Δεν είχα καταλάβει πόσο με επηρέαζε το συναισθηματικό φαγητό, μέχρι να ακολουθήσω το πρόγραμμα σας. Έτρωγα από βαρεμάρα, από θυμό και από στεναχώρια αλλά τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που μου δείξατε ένα καινούργιο δρόμο.
Μαριλένα Σ.
Μαριλένα Σ.
46 χρονών
Read More
Το βιβλίο σας μου μίλησε στην καρδιά και ανοίχτηκε φως και ελπίδα. Σας ευχαριστώ για αυτό. Έχω ακολουθήσει τα βήματα του προγράμματος και η συναισθηματική υπερφαγία εξαφανίστηκε πολύ άμεσα. Τώρα αρχίζω και βλέπω σημαντικές διαφορές στο σώμα μου. Ήμουν πραγματικά διστακτική στην αρχή αλλά με εντυπωσίασε το πόσο βάθος υπάρχει στην επιστημονική σας κατάρτιση. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα!

Λίγα Λόγια για τον Εισηγητή

Ο Γιώργος Περογιαννάκης είναι πιστοποιημένος Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής (B.Sc) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (M.Sc) στην Εφαρμοσμένη Κλινική Διατροφή από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Απόκτησε Σήμερα το Ολοκληρωμένο Σεμινάριο NutriHeal που Περιλαμβάνει:

Αξία: 1.200€

Τελική Τιμή: 500€

Προσφορά Early Bird: 249,90€

Χρησιμοποιούμε cookies για τη σωστή περιήγηση σου, την εύκολη σύνδεσή σου και την ομαλή μετακίνησή σου στις επιμέρους σελίδες μας