Βιογραφικό

Περογιαννάκης Γιώργος, RD MSc, Κλινικός - Μοριακός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Ο Γιώργος Περογιαννάκης είναι πιστοποιημένος Κλινικός-Μοριακός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος & κάτοχος Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος, αναγνωρισμένης από το Υπουργείο Υγείας.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής (B.Sc) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών (2016) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (M.Sc) στην Εφαρμοσμένη Κλινική Διατροφή στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (2018).

Το έτος 2020, ολοκλήρωσε με επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο “Προσωποποιημένης Διατροφής μέσω ανάλυσης DNA” της 1ης εταιρείας spin off του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Genome Analysis και έγινε ένας από τους πρώτους Διαιτολόγους στην Ελλάδα που μπορεί να παρέχει εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα μέσω της ανάλυσης του ανθρώπινου γονιδιώματος (DNA).

Το έτος 2019 ίδρυσε την Πρότυπη Διαιτολογική Κλινική Nutrio Clinic στην Ηλιούπολη, αναλαμβάνοντας πληθώρα περιστατικών, από απώλεια βάρους και παιδική παχυσαρκία μέχρι σοβαρά κλινικά περιστατικά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρονται στη Nutrio Clinic εδώ.

Επίσης, είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) & της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ). 

Με στόχο την συνεχή και έγκυρη ενημέρωση του, λαμβάνει μέρος σε πανελλήνια και παγκόσμια συνέδρια με θέμα τη Διατροφή και την Υγεία και μελετά τις πιο πρόσφατες μελέτες στο χώρο της διατροφής.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Ενδεικτικά τα συνέδρια που έχει λάβει μέρος είναι:

Οι χώροι στους οποίους έχει εργαστεί είναι:

Στο πλαίσιο των σπουδών του έχει ολοκληρώσει τα εξής επιστημονικά άρθρα:

Τα Δεδομένα στην Διατροφή αλλάζουν συνεχώς

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλες τις εξελίξεις στον τομέα της Διατροφής & να αποκτήσεις πρόσβαση σε υγιεινές συνταγές για όλη την οικογένεια;

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας:

Newsletter Form

Τομείς εξειδίκευσης

01.

Απώλεια Βάρους

02.

Υποθυρεοειδισμός

03.

Σακχαρώδης Διαβήτης

04.

Εγκυμοσύνη & Θηλασμός

05.

Παχυσαρκία

06.

Υπέρταση

07.

Καρδιαγγειακά Νοσήματα

08.

Δυσλιπιδαιμία

09.

Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι Εντέρου (ΙΦΝΕ)

10.

Λιπώδης Διήθηση Ήπατος

11.

Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου

12.

Παιδική Παχυσαρκία

Χρησιμοποιούμε cookies για τη σωστή περιήγηση σου, την εύκολη σύνδεσή σου και την ομαλή μετακίνησή σου στις επιμέρους σελίδες μας